Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 07 Eylül 2016 - 16:18 Yorum: 0

Yaz Spor Okulları tekvando branşında kuşak sınavı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenen Yaz Spor Okulları tekvando branşının, Pazartesi-Çarşamba-Cuma...

Yaz Spor Okulları tekvando branşında kuşak sınavı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde düzenlenen Yaz Spor Okulları tekvando branşının, Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri 10.00-12.00 saatleri arasında devam ettiği bildirildi.

Çerkezköy Spor Salonu'nda Antrenör Mustafa Kılıç nezaretinde devam eden Yaz Spor Okulları'nda tekvandocu 8 sporcu kuşak sınavında sarı ve yeşil kuşaklara atlayarak başarı basamaklarına adım attı. Sarı ve yeşil kuşaklara atlayan öğrencilere, kuşakları Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metin Aysal ve Basketbol Antrenörü Emrah Baran tarafından takdim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber