Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:34 20 ilde FETÖ’ye yönelik olarak son bir hafta içinde düzenlenen “Kıskaç-11”...08:33 Sivas’ta yaşlı nüfus artıyor08:21 3 büyük takım taraftarı iftarda buluştu08:15 Altıeylül’de 100 bin ton geri dönüşüm dönüştürüldü08:01 Bakan Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle aranan 2 suç örgütü lideri İs...07:54 İçişleri Bakanı Yerlikaya: “İnterpol kırmızı bülteniyle ‘Yasa Dışı Örgüt Fa...06:32 Küçükçekmece Atatürk Mahallesi Bahariye Caddesi’nde iş yerinde yangın çıktı...05:56 Bandırma’da kapalı yöntemle prostat ameliyatı04:45 Atay hizmete açtğı Adnan Menderes Kapalı Pazar Yeri’nde mahalle sakinleriil...03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı
Sami Er
Türkiye 17 Haziran 2019 - 12:53 Yorum: 0

Yaz spor okullarına ilk günde yüzlerce başvuru

Çankaya Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okullarına bu yıl da Çankayalılar yoğun ilgi gösterdi.

Yaz spor okullarına ilk günde yüzlerce başvuru

Çankaya Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okullarına bu yıl da Çankayalılar yoğun ilgi gösterdi. Çocukların katılabildiği spor okullarına, başvurunun ilk gününde yüzlerce vatandaş müracaat etti.

Çankaya Belediyesinin her yıl düzenlediği yaz spor okullarına bu yıl da yoğun ilgi gösteren Çankayalılar, 7 ile 14 yaş arası çocukların katılabildiği spor okullarına, yüzlerce başvuruda bulundu. Okulların kapanmasının ardından tatilini Ankara'da geçirecek çocuklara yönelik yaz spor okullarında futbol, basketbol, voleybol, tenis, yüzme ve karate branşları yer alıyor. Çocukların spor yaparken aynı zamanda sosyalleşerek kaliteli zaman geçirmesinin de hedeflendiği kursların kayıtları Cuma gününe kadar sürecek.

Pazartesi, Çarşamba ve Cuma günleri Ahlatlıbel Atatürk Spor Tesisleri'nde futbol, basketbol ve tenis eğitimleri, Pazartesi, Çarşamba, Cuma günleri voleybol eğitimleri, Salı ve Perşembe günleri karate eğitimleri verilecek.

Yazın en çok ilgi gören branşlarından yüzme eğitimleri ise Salı ve Perşembe günleri Hacettepe Üniversitesi Kapalı Yüzme Havuzu'nda, Salı, Perşembe, Çarşamba ve Cuma günleri ise Erdal İnönü Kapalı Yüzme Havuzu'nda yapılacak.

Kayıtlar devam ediyor

Çankaya Belediyesi Yaz Spor Okulları için kayıtlar Cuma gününe kadar sürecek. Başvuruda bulunacakların sağlık raporu, nüfus cüzdanı fotokopisi ve 1 adet vesikalık fotoğraf ile Çankaya Belediyesi'nin Mihatpaşa Caddesi, 52 numarada bulunan ek hizmet binasına müracaat etmeleri gerekiyor. 21 Haziran'a kadar sürecek kayıtların ardından yaz spor okulları 26 Haziran Çarşamba günü başlayacak. Seçilen branşa göre spor malzemelerini de Çankaya Belediyesi hediye ediyor. Yaz spor okulları 9 Ağustos'ta sona erecek.

Yaz spor okullarına ilk günde yüzlerce başvuru

Yaz spor okullarına ilk günde yüzlerce başvuru

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber