Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Temmuz 2014 - 18:13 Yorum: 0

Yaz tatilinde okulu boyuyor

Alaşehir ilçesindeki Osman Akça İlkokulu Müdürü Ali Rıza Türkol, meslektaşları tatildeyken tek başına okulun ihtiyaçlarını gideriyor

Yaz tatilinde okulu boyuyor

MANİSA (AA) - Alaşehir ilçesindeki Osman Akça İlkokulu Müdürü Ali Rıza Türkol, meslektaşları tatildeyken tek başına okulun ihtiyaçlarını gideriyor.

Türkol, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayırseverlerden toplanan yardımların çocukların eğitim giderlerine harcanması için para harcanarak yapılması gereken bazı işleri kendisinin yaptığını anlattı.

Okulun boya, badana, tamirat ve çevre düzenlemesi gibi fiziki ihtiyaçlarını yapmak için kolları sıvayan Türkol, bu çalışmaları eğitim öğretim yılı başlamadan tamamlayacağını kaydetti.

Okulun geçen yıl ortaokuldan ayrılarak ilkokul haline geldiğini belirten Türkol, şöyle konuştu:

"Yeni binamıza taşındık. Ancak binamızın yeni olması ve mahalle halkının gelirinin düşük olması nedeniyle birçok ihtiyacımızı karşılamakta zorlandık. Bu ihtiyaçlarımızı okul aile birliği, öğrenci velileri ve hayırsever vatandaşlarımızla karşılamaya çalışmaktayız. Okulumuzda 250’ye yakın öğrenci var. Ben ve okuldaki öğretmen arkadaşlarım, hizmetli personelimle beraber Osman Akça İlkokulunu en iyi şekilde eğitim öğretime hazırlamaya çalışmaktayız. Biz yaz tatili boyunca idareciler olarak zaten okulda bekliyoruz. Boş durmaktansa okulun boya badana ihtiyacını kendimiz yapıyoruz. Buradan yaptığımız tasarrufu, okul açıldığında ihtiyacı olan öğrencilerimize kırtasiye ve giyecek yardımı olarak değerlendirmek istiyoruz."

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber