Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Yazar Mustafa Armağan Malatya'da konferans verdi

MALATYA (AA) -  Yazar Mustafa Armağan, "Milli Mücadele Döneminde Manevi Önder Mehmet Akif Ersoy" konulu konferans verdi. Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Belediye işbirliğinde düzenlenen "Yeşilyurt...

Yazar Mustafa Armağan Malatya'da konferans verdi

MALATYA (AA) -  Yazar Mustafa Armağan, "Milli Mücadele Döneminde Manevi Önder Mehmet Akif Ersoy" konulu konferans verdi. 

Yeşilyurt Kaymakamlığı ve Belediye işbirliğinde düzenlenen "Yeşilyurt Kitap Yurdu" projesi kapsamında kente gelen Armağan, Malatya Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonunda okuyucularıyla buluştu. 

Mehmet Akif Ersoy'u ve İstiklal Marşı'nın kabulünü anlatan Armağan, "Akif bize İstiklal Marşı'nı ve Çanakkale Şiiri'ni armağan etti. Bu 2 şiir onu ölümsüzleştirmeye yetecekti ama o bize Safahat da armağan etti" dedi.

 Konferansa Yeşilyurt Belediye Başkan vekili Mehmet Karaman, ilçe belediye başkan yardımcıları, Malatya Fen Lisesi ve Fethi Gemuhluoğlu Lisesi öğrencileri ile vatandaşlar katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber