Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 24 Mayıs 2019 - 23:08 Yorum: 0

Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili kamu görevlilerinin yargılanması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 9 kamu görevlisinin, görevi kötüye...

Yazıcıoğlu’nun ölümüyle ilgili kamu görevlilerinin yargılanması

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile birlikte 5 kişinin hayatını kaybetmesiyle ilgili 9 kamu görevlisinin, görevi kötüye kullanmaktan yargılandığı davanın ilk celsesi görüldü.

Yargıtay 5. Ceza Dairesince, Yargıtay Konferans Salonu'nda görülen duruşmaya, Muhsin Yazıcıoğlu'nun eşi Gülefer Yazıcıoğlu ile gazeteci İsmail Güneş'in eşi Yasemin Güneş de katıldı.

Müşteki avukatlarından Kemal Yavuz, arama-kurtarma çalışmalarının usulüne uygun yapılmadığını ve uygun kriz merkezi oluşturulmadığını belirtti. Diğer müşteki avukatları ise olayın cinayet olduğunu, sanıkların kasten öldürmeden yargılanması gerektiğini kaydetti.

Müşteki ve avukatların beyanlarının ardından mahkeme heyeti, duruşmayı 30 Ekim'e erteledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber