Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
03:35 Kütahya’da "Oyunuzu hizmet ve eser siyasetinden yana kullanın" çağrısı02:56 Yüksekova’da gökyüzünde ışık saçan cisim cep telefonu kamerasına yansıdı02:26 Bakan Özhaseki: "Deprem bölgesinde 300 binden fazla konut inşaatı devam edi...01:17 Ankara’da çimento tankerinin devrilerek yokuş aşağı kaydığı anlar kamerada01:06 Gaziantep’te yol ortasında silahla vurulmuş kadın cesedi bulundu00:59 Hamza Dağ: “Bıkmadan, usanmadan heyecanımı tüm İzmir’le paylaşacağım”00:48 Edirne’de gastronomi yolculuğu başladı00:43 Ümraniye’de iş yerinde korkutan yangın00:38 İzmir açıklarında 23 düzensiz göçmen kurtarıldı, 2 göçmen yakalandı00:37 Çöplük alanda çıkan yangın paniğe neden oldu00:34 Burdur’da su doldurma kavgasında 1 kişi bıçaklandı00:30 Kızılay Başkanı Hatay’da depremzedelerle iftar sofrasında buluştu00:21 Avcılar’da koca dehşeti: Eşini silahla vurarak öldürdü00:17 YSK: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”00:14 İskenderun’da hafif ticari araç ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı23:38 Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü, Mahalli İdareler seçimleri için hazır23:23 Karşıyaka, stadyum için taraftar mitingi düzenledi23:23 Bakan Tunç: "Mehmet Selim Kiraz’a sıkılan kurşun Türkiye’ye sıkılan kurşund...23:20 Kastamonu’da inşaat kenarında erkek cesedi bulundu23:11 DTSO’da “Gençlerin Dijital Sektörlerde İstihdamın Artırılması Projesi” düze...
Sami Er
Yerel 05 Eylül 2016 - 16:33 Yorum: 0

Yazıhan’da asfaltlanan yollarda incelemelerde bulunan Başkan Çakır:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan ilçesine bağlı mahalle yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar...

Yazıhan’da asfaltlanan yollarda incelemelerde bulunan Başkan Çakır:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Yazıhan ilçesine bağlı mahalle yollarında yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Yazıhan ilçesinde gerçekleştirilen inceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ın yanısıra AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk, daire başkanları, şube müdürleri ile mahalle muhtarları katıldı.Yol çalışmalarının yapıldığı Ambarcık, Şevki Çiftliği, Yukarı Boyaca, Gövük, Aşağı Boyaca Mahalle muhtarları adına konuşan Ambarcık mahalle muhtarı Muharrem Özen, çalışmalardan dolayı Büyükşehir Belediye BaşkanıAhmet Çakır'a teşekkür ederek, "30 km'lik yolumuzun asfaltı tamamlandı. Birçok mahallemizde çalışmalar devam etmekte. Malatya'mıza ve köylerimize yapmış olduğunuz bu hizmetlerden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanımız olmak üzere emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyorum" dedi.

Öztürk: "30 km ikinci kat asfalt serimi yapıldı"

Yazıhan'da yapılan asfaltlama çalışmalarının yerinde incelendiğini belirten Yazıhan İlçe Belediye Başkanı Nevzat Öztürk ise, "Büyükşehir Belediyemiz Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı tarafından şu anda Gövük, Yukarı Boyaca, Aşağı Boyaca, Ambarcık ve Şevki Çiftliğinde 30 km ikinci kat asfalt serimi yapıldı. Asfalt çalışmalarının yanı sıra Başpınar mahallesinde bir köprü yapıldı. Mahallelerimizin birçoğunda asfaltlama çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve emeği geçen herkese yapılan bu çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu

Çakır: "En ücra köylerde bile asfalt çalışması yapıyoruz"

Yazıhan ilçesine bağlı mahallelerde asfaltlama çalışmalarının devam ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yollara her zaman önem verdiklerini söyledi. Çakır, "Büyükşehir Belediyesi olarak yollara he zaman önem verdik. Yolların standartlara uygun hale getirilmesi, ulaşımı daha seri hale getiriyor. Kırsal mahallelerin yollarının yapılması o mahallelerin ihtiyaçlarına daha çabuk ulaşması anlamına geliyor. Biz bundan dolayı en ücra köyler dahil olmak üzere, her yerde asfalt çalışması yapıyoruz. Bu çalışmaları yaparken mutlaka menfez ve köprü çalışmaları da yapıyoruz. Malatya genelinde 18-20 menfez ve köprü çalışmamız devam ediyor" dedi.

Yazıhan genelinde 30 km uzunluğunda asfalt serimi yapıldığını kaydeden Başkan Çakır, "Ekiplerimiz 2 ay daha burada asfalt çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edecekler. Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu zor şartlarda çalışmalarını sürdüren saha ekibimizi kutluyorum. Bu yollarımızın hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.

Şahin: "Yollar medeniyeti simgelemekte"

Yazıhan ilçesindeki çalışmaları Büyükşehir Belediye Başkanı ile birlikte sahada incelediklerini belirten AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, "Biraz önce Başkanımızın da ifade ettiği gibi çok zor şartlarda çalışan arkadaşlarımı kutluyorum. Yollar medeniyeti simgelemektedir. Yollar Köyde ve Şehirde yaşayan 7'den 70'e herkesin hayatını kolaylaştırmaktadır. İlçe ve Köylerimizi ziyaretimiz sırasında görmüş olduğumuz bazı sıkıntıları Büyükşehir Belediye Başkanımıza ilettiğimizde onlarda kendi programlarına alıyorlar ve hızlı bir şekilde bu sıkıntılar çözüyorlar. Cenab-ı Allah güç kuvvet versin, gerçekten yerel yönetimlerin yaptığı hizmetlerin hem seri hemde erişilebilir olmasından dolayı vatandaşımızın duasını alıyoruz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Allah hayırlı etsin" diye konuştu.

Yazıhan’da asfaltlanan yollarda incelemelerde bulunan Başkan Çakır:

Yazıhan’da asfaltlanan yollarda incelemelerde bulunan Başkan Çakır:

Yazıhan’da asfaltlanan yollarda incelemelerde bulunan Başkan Çakır:

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber