Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Kasım 2016 - 16:19 Yorum: 0

Yazıhan’da öğretmenler günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Yazıhan ilçesinde öğretmenler Başkan Nevzat Öztürk'ü ziyaret etti.

Yazıhan’da öğretmenler günü kutlaması

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Yazıhan ilçesinde öğretmenler Başkan Nevzat Öztürk'ü ziyaret etti.

Öğretmenler Günü Kutlamaları kapsamında ilçede bulunan bir grup öğretmen, Yazıhan Belediye Başkanı Nevzat Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Başkan Öztürk, ülkenin geleceğinin şekillenmesinde eğitimin ana rol oynadığını belirterek, "Öğretmenlerimiz hepimizin geleceğini şekillendirmede ana unsurdur. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün "Öğretmenler, yeni nesil sizin eseriniz olacaktır" özdeyişinde belirttiği gibi, öğretmenlerimizin üstlendiği misyon toplumsal ve bireysel anlamda bütün önem ve özeni hak etmektedir. Bizlere düşen görev bu hakkı teslim etmek, öğretmenlerimizi sadece 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde hatırlamak hatasına düşmemek, sorunlarını çözmede yardımcı olmak onlara gereken saygıyı ve değeri göstermek olmalıdır" dedi.

Öğretmenlerin hakkını anlatmaya kelimelerin yetmeyeceğini ifade eden Öztürk, "Ülkemizi, insanımızı aydınlık bir geleceğe taşımak gibi yüksek ideallere sahip, güç şartlar altında Anadolu'nun her köşesinde görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışan, özveri, sabır, emekle çocuklarımızın geleceklerini şekillendiren tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber