Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Mayıs 2016 - 14:44 Yorum: 0

Yazıhanlı Öğrenciler Kitap Fuarı’nı Gezdi

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü Yeteneğimle Varım Projesi çerçevesinde Yazıhanlı öğrenciler, Anadolu Kitap...

Yazıhanlı Öğrenciler Kitap Fuarı’nı Gezdi

Yazıhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün SODES kapsamında yürüttüğü Yeteneğimle Varım Projesi çerçevesinde Yazıhanlı öğrenciler, Anadolu Kitap Fuarı'nı gezdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen gezi sayesinde okumayı seven, okuma merakı olan öğrenciler onlarca yayınevi, binlerce kitap ve birçok yazarla aynı atmosferi soluma imkanına sahip oldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Fethulla Taylan, proje kapsamında yaklaşık 150 öğrencinin Kitap Fuarı'nı gezdiğini ve yazarlarla tanışarak, çocuk edebiyatı yazarlarının kitaplarını alıp imzalatma imkanına sahip olduklarını söyledi. Bu sayede öğrencilerin, daha küçük yaşta yazarlarla tanışma fırsatı buldukları için okumayı asla bırakmayacaklarını, hem kendilerinin hem de çevrelerinin okuma kültürüne katkı sunacaklarını belirten Taylan, kitabın ve okumanın önemini sıklıkla, bulundukları her öğrenci ortamında dile getirdiklerini ifade etti.

Fuarı gezen Durucasu Ortaokulu öğrencisi Beyza Taşdöğen, okumayı çok sevdiğini, Kitap Fuarı'nı gezdikten sonra, içinde daha çok okuma isteği uyandığını dile getirdi. Taşdöğen, fuarın çok büyük olduğunu ve içerisinde binlerce kitap bulunduğunu, katıldıkları bu fuar sayesinde farklı bir gün geçirdiklerini aktardı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber