Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 28 Temmuz 2017 - 16:48 Yorum: 0

Yazlık sinemada film arası sürpriz evlilik teklifi

Mersin'de yazlık sinemada film izlemeye giden vatandaşlar, film arasında sürpriz bir evlilik teklifine tanık oldular.

Yazlık sinemada film arası sürpriz evlilik teklifi

Mersin'de yazlık sinemada film izlemeye giden vatandaşlar, film arasında sürpriz bir evlilik teklifine tanık oldular. Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması'nda film arasında sahneye çıkan Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği Mehmet Uyan, yüzlerce izleyicinin önünde kız arkadaşı Gökçe Çifçi'ye evlilik teklif etti.

Mersin'in merkez ilçe Mezitli Belediyesi Yazlık Sineması, sıcak yaz akşamlarının vazgeçilmez mekanlardan biri haline geldi. Açık havada film izlemenin keyfini yaşayan Mersinliler, dün akşam da yazlık sinemayı doldurdu. Yeşim Ustaoğlu'nun yazıp yönettiği Pandora'nın Kutusu filminin gösterildiği geceye klasik araba tutkunları, motorcular ve bisiklet severler de katılarak, araçlarında film izleminin keyfini yaşadılar. Film izlemeye Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ın yanı sıra Mersin Bisiklet Kulübü, Mersin Bisikletli Gezginler, Çukurova Klasik Otomobilciler Derneği, Mersin Türk Riders Chopper Kulübü, Rebirth Motosikletliler Grubu, Mersin Motosiklet Spor Kulübü ve Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği üyeleri araçlarıyla geldi.

Yazlık sinemada film arası sürpriz evlilik teklifi

Film izlemek için araçlarıyla yazlık sinemaya gelenlerin gecesi, film arasında yaşanan sürpriz evlilik teklifiyle renklenirken, izleyiciler unutulmaz anlara ortak oldular. Film arasında perdeye bir klasik otomobil görüntüsü yansıtılırken, aşk şarkısı çalmaya başladı. Bu esnada sahneye çıkan Mersin Volkswagen Otomobil Sevenler Derneği Üyesi Mehmet Uyan, ışık şelalesi arasında kız arkadaşı Gökçe Çifçi'yi yanına davet etti. Kız arkadaşının önünde diz çöken Uyan, alkışlar eşliğinde Gökçe Çifçi'nin parmağına yüzük takarak evlilik teklif etti. Erkek arkadaşının parmağına taktığı yüzükle neye uğradığını şaşıran Çifçi, teklife "Her zaman evet" diye yanıt verdi.

Belediye Başkanı Tarhan, çiftin nikahını kendisinin kıyacağı sözünü verirken, genç çift sahnede alkışlar arasında dans etti. Bu duygusal ana tanık olan bazı izleyiciler de duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı.

"Yazlık sinema sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir"

Gecede bir konuşma yapan Başkan Tarhan, her zaman yanlarında oldukları ve destek verdikleri için konuklara teşekkür etti. Tarhan, "Yapılan hizmetler halka ulaşıyorsa doğru yapılmış demektir. Görüyorum ki, bu akşam yüzlerce Mezitlili sinemamıza gelmiş. Bu bizim hem çalışma şevkimizi artırıyor hem de daha büyük hizmetler yapabilmek adına motive ediyor. Hayata geçirdiğimiz yazlık sinema ise sosyal belediyeciliğin ve bütünleşmenin önemli bir örneğidir. Bu anlayış ile ilerleyeceğiz ve halkımızın kültürel gelişimlerine katkıda bulunacağız" dedi.

Mezitli'de yazlık sinema eğlencesinin her yıl vazgeçilmez bir klasik haline geldiğini ifade eden Tarhan, bu tarz etkinliklerin sevgiyi çoğalttığını söyledi. Tarhan, Mezitli Belediyesi Yazlık Sinemada film gösterimlerinin Eylül ayına kadar devam edeceğini ve yerli filmlerin sinemaseverlerle buluşacağını sözlerine ekledi.

Yazlık sinemada film arası sürpriz evlilik teklifi

Yazlık sinemada film arası sürpriz evlilik teklifi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber