Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 12 Mayıs 2016 - 18:03 Yorum: 0

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk’e Ziyaretler

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk'ü AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederken, Aktürk de Ordu Büyükşehir...

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk’e Ziyaretler

YEDAŞ Genel Müdürü Rıdvan Aktürk'ü AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri ziyaret ederken, Aktürk de Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı ziyaret etti.

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (YEDAŞ) Genel Müdürü Rıdvan Aktürk'e nezaket ziyaretleri sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ı makamında ziyaret eden Genel Müdür Aktürk, Ordu ilinde önümüzdeki dönemde planlanan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk'e nazik ziyaretinde dolayı teşekkür eden Başkan Yılmaz, yeni görevinde başarılar diledi. Başkan Yılmaz'a yapılan ziyarette YEDAŞ Ordu İl Koordinatörü Ümit Yaşar Kışla da hazır bulundu.

AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve Yönetim Kurulu Üyeleri de Genel Müdür Aktürk'e nezaket ziyareti gerçekleştirdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen sohbette İl Başkanı Göksel, Genel Müdür Aktürk'e "hayırlı olsun" temennilerini iletirken, yeni görevinde başarılar diledi. Aktürk ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk’e Ziyaretler

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk’e Ziyaretler

YEDAŞ Genel Müdürü Aktürk’e Ziyaretler

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber