Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 29 Haziran 2016 - 13:03 Yorum: 0

Yeğenini Almak İçin Havalimanına Gitti, Bombalı Saldırıda Ağır Yaralandı

Yeğenini almak için gittiği Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırıda yaralanan 47 yaşındaki Engin Purtul'un ablası Emine Purtul, "Durumu kritik,...

Yeğenini Almak İçin Havalimanına Gitti, Bombalı Saldırıda Ağır Yaralandı

Yeğenini almak için gittiği Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen saldırıda yaralanan 47 yaşındaki Engin Purtul'un ablası Emine Purtul, "Durumu kritik, ameliyat yapamıyorlar. Dua ediyorum kardeşim ve onun gibiler kurtulsun, bir daha yaşanmasın" dedi.

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali'nde meydana gelen bombalı terör saldırısında yaralananların tedavileri hastanelerde sürüyor. Saldırıda yaralananların tedavi edildiği Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde ailelerin endişeli bekleyişi sürüyor.

Havalimanına yeğenini almak için gittiği sırada gerçekleşen saldırıda yaralanan Engin Purtul'un yakınları da hastane önündeki bekleyişini sürdürüyor.

47 yaşındaki kardeşi Engin Purtul'un durumunun kritik olduğunu belirten Emine Purtul, "Haberi kızımdan aldım. Çok yaralıyım, kardeşimin durumu kritik. Keşke böyle olmasaydı. Durumu kritik, ameliyat yapamıyorlar. Dua ediyorum kardeşim ve onun gibiler kurtulsun, bir daha yaşanmasın" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber