Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 28 Temmuz 2017 - 17:13 Yorum: 0

Yelkenciler kıyasıya mücadele etti

Bodrum'da üçüncüsü düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası bugün başladı.

Yelkenciler kıyasıya mücadele etti

Bodrum'da üçüncüsü düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası bugün başladı. Türkiye'nin farklı bölgelerinden 22 teknenin katıldığı yarışlarda takımlar kıyasıya mücadele ediyor.

Türkiye Yelken Federasyonu öncülüğünde Bodrum Açıkdeniz Yelken Kulübü organizasyonu ile bu yıl üçüncüsü düzenlenen Türkiye Yat Şampiyonası start aldı. 8 ila 13 kişilik teknelerle 22 takımın katıldığı şampiyonada yaklaşık 250 sporcu ter döküyor. Yarış öncesi verilen brifing ile bilgilendirilen sporcular daha sonra son hazırlıklarını tamamlayarak denize açıldı. Grecek Adası ile Bağla Koyu önlerinde oluşturulan parkurda yarışan tekneler kıyasıya mücadele etti.

28-30 Temmuz tarihleri arasında, hazırlanan parkurda günde iki yarışın yapılacağı şampiyona ödül töreni ile sona erecek.

Yelkenciler kıyasıya mücadele etti

Yelkenciler kıyasıya mücadele etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber