Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 15 Mayıs 2016 - 13:13 Yorum: 0

Yeminli Mali Müşavirler Olağan Kongresi’nin 2. Gününde Seçim Heyecanı Yaşanıyor

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu gibi bölgelerden 16 ilin bağlı bulunduğu Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası'nın 9. Olağan Genel Kurulu ikinci gününde...

Yeminli Mali Müşavirler Olağan Kongresi’nin 2. Gününde Seçim Heyecanı Yaşanıyor

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu gibi bölgelerden 16 ilin bağlı bulunduğu Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası'nın 9. Olağan Genel Kurulu ikinci gününde genel kurul oylamasına geçildi.

Ali İhsan Kaya'nın tek liste ile aday olduğu genel kurul oylamasında, Kaya'nın yeniden başkan olması bekleniyor.

Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu, gibi bölgelerden 16 ilin bağlı bulunduğu Gaziantep Yeminli Mali Müşavirler Odası'nın iki gün sürecek 9. Olağan Genel Kurul kongresinin ilk gününde önceki yönetim, oy birliği ile aklandı. Olağan Genel Kurulun 2. gününde ise, yönetim kurulunun seçilmesi için oylamaya geçildi.

Mevcut Başkan Ali İhsan Kaya, kongrenin gayet güzel ve nezih geçtiğini belirterek, "Güneydoğu ile Doğu Anadolu'daki, Malatya, Elazığ, Kahramanmaraş gibi şehirlerle beraber 16 il bize bağlıdır. Kongremizin ilk günü gayet güzel ve nezih bir şekilde geçti. Bugün de oy kullanımı devam ediyor. Bugün genel kurulumuz sonuçlanacak. Genel kurulumuzun üyelere ve halkımıza hayırlı olmasını diliyorum. Üye sayımız 129'dur, bunların çoğunun oylamaya katılacağını düşünüyoruz. Ülkemiz ekonomik ve siyasi olarak, zor bir dönemden geçiyor. Çevremizde savaş var. Bir an önce bunların bitmesini temenni ediyoruz. Bunun için tek güvencemiz hukuk ve demokrasidir" dedi.

Kongrede Kaya'nın Yönetim Kurulu listesinde A. Tekin Alpay, Cengiz Kalfe, Selçuk Tunç, M. Ali Can yer alıyor. Tek listenin yer aldığı Olağan Genel Kurulda oy kullanma işlemi saat 17.00'de sona erecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber