Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Asayiş 27 Ocak 2021 - 16:48 Yorum: 0

Yengesi ve yeğenlerine kurşun yağdırmıştı, tutuklandı

Mardin'in Midyat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeni ile kurşun yağdırdığı yeğenini öldürüp, yengesi ve diğer yeğenini yaralayan zanlı, çıkarıldığı...

Yengesi ve yeğenlerine kurşun yağdırmıştı, tutuklandı

Mardin'in Midyat ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeni ile kurşun yağdırdığı yeğenini öldürüp, yengesi ve diğer yeğenini yaralayan zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün öğle saatlerinde Midyat ilçesine bağlı Çavuşlu Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, arazi anlaşmazlığı nedeni ile aralarında husumet bulunan Şehmus A. (51), yengesi F.A. (59) ile yeğenleri E.A. (36) ve T.A.'ya (27) kurşun yağdırdı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar F.A., E.A. ve T.A. olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralılardan E.A., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Jandarma ekipleri, olayı gerçekleştiren Şehmus A.'yı gözaltına aldı. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Şehmus A., tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber