Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Sağlık 20 Ocak 2015 - 13:10 Yorum: 0

Yeni aldığı bot hastanelik etti

Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sonay Temelli, yeni aldığı botun ayaklarında yaralar oluşturması nedeniyle hastaneye başvurdu

Yeni aldığı bot hastanelik etti

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de evli ve 2 çocuk annesi Sonay Temelli, yeni aldığı botun ayaklarında yaralar oluşturması nedeniyle hastaneye başvurdu.

Temelli, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen yıl Eskişehir'de iş yerinden bot aldığını ve bu yıl giymeye karar verdiğini belirterek, botu giydikten 45 dakika sonra ayaklarında acı hissettiğini bildirdi.

Ayaklarında ağrıların ve yaraların oluştuğunu ifade eden Temelli, şöyle konuştu:

"Ağrıdan duramadım, botu terlik gibi giyerek eve kendimi adeta zor attım. Televizyonda 'zehirli ayakkabılara' ilişkin haberler görüyordum. Acaba 'benim ayakkabım da zehirli ayakkabılardan mı?' diye düşündüm. Devlet Hastanesi'ne gittim, ayaklarım su toplamış şırınga dolusu su aldılar. Devlet Hastanesi'nden konuya ilişkin rapor aldım."

- "Bu işin peşini bırakmayacağım"

malatya-guncel-haber-020.jpg

Temelli, ayakkabı firmasından şikayetçi olacağını belirterek, "Bu işin arkasını bırakmayacağım. Çok büyük acı çektim. Sıradan bir 'ayakkabı vurması' değil. Bu çok farklı bir şeydi. Elimde raporum var. İlgili tüm resmi kurumlara gidip şikayetimi diye getireceğim" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber