Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 29 Mayıs 2016 - 23:15 Yorum: 0

Yeni başkan hafta içinde belirlenecek

MALATYA (İHA) - Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) seçimleri tamamladı. 3 adayın yarıştığı seçimde yeni başkan hafta içi yapılacak olan yönetim toplantısı ile belirlenecek.

Yeni başkan hafta içinde belirlenecek

Malatya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nın (SMMMO) 22. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı sona erdi. 
Sabah saat 09:00 da başlayan oy verme işleminin ardından saat 15:00’da sandıklar açıldı. Oylarının sayılmasının ardından yönetim kurulu başkanlığı için Değişim Gurubu adına Nuh Boyraz 155, Mesleki Vizyon Gurubu adına Serdar Böke 114 ve Güven gurubu adına Erhan Korkma 91 oy aldı.
  Oyların dağılımı sonrası ise yönetim kurulu üyelikleri Nuh Boyraz 2 üye, Serdar Böke 2 üye ve Erhan Korkmaz 1 üye olarak belirlendi. Bu sonuçlara göre ise yönetim kurulu başkanlığına geçecek isim hafta içi yapılacak yönetim kurulu toplantısı ile belirlenecek. Seçim mazbatasının ardından yapılacak toplantı sonrasında Nuh Boyraz ve Serdar Böke eşit üyeye sahip. Bu durumda diğer aday Erhan Korkmaz’ın destekleyeceği ismin Malatya SMMMO Başkanlığına seçileceği belirtiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber