Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Sağlık 16 Aralık 2017 - 10:28 Yorum: 0

Yeni bir yıla girerken yılların etkisini gözlerinizden silin

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Şeyda Atabay, "Yeni bir yıla girerken yılların etkisini gözlerinizden silin" dedi.

Yeni bir yıla girerken yılların etkisini gözlerinizden silin

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr.Şeyda Atabay, "Yeni bir yıla girerken yılların etkisini gözlerinizden silin" dedi.

"Yeni yıl demek yepyeni umutlarla başladığımız yepyeni bir sayfa demek" diyen Op.Dr.Şeyda Atabay, "Herşeyin başı sağlık derken sağlıklı gençleşmek son dönemlerde en önemli konulardan birisi olmaya başlamıştır. İnsan ömrünün uzaması, refahın artması, gelişen teknoloji ile birlikte sosyalleşmenin artışı sebebiyle her geçen yıl daha sağlıklı daha genç daha güzel olmak için uğraşıyoruz. Gençliğin, sağılığın, dinlenmişliğin en belirgin olarak dışa vurulduğu gözlerimiz ve göz çevremiz olunca bu alanda daha fazla çalışma zorunluluğumuz olmaktadır" diye konuştu.

Yeni yıla girerken geçmiş yılların deneyimlerini alarak, yılların eskitmişliğini geride bırakmak için ve yeni yıla yepyeni bir ben olarak girmek için neler yapılabileceğini anlatan Op.Dr.Şeyda Atabay, şunları söyledi;

"Gözlerimiz ve göz çevremiz sosyal ilişkilerde en çok dikkat çeken alan olması sebebi ile bu alanda yapılan müdehaleler ile çok fazla etki oluşturabilmekteyiz.

Yaşın ve yerçekiminin etkisi ile göz çevresinde pek çok değişim olmaktadır. Bazen bu olaya genetik etkiler de eklenmektedir, bu durumda çok daha erken yaşlarda sorunlar ile karşılaşılmaktadır. Her zaman ilk seçeneğimiz ameliyatsız yöntemler olsa da kalıcı sonuçlar isteyen hastalarımız için kalıcı çözümlerin başında ameliyatlar gelmektedir.

Göz çevresinde oluşan üst göz kapağı düşmesi ve kaş düşmesi problemlerini tek bir kesiden düzeltebilmekteyiz, sonuç kalıcı olmakta ve hastamızın iyileşmek için sadece 1 haftaya ihtiyacı olmaktadır.

Alt kapak torbaları, cilt kırışıklıkları, göz kapağı gevşekliği için alt kapaktan yapılan ameliyatlar ile tüm sorunlar düzeltilebilirken ek olarak aynı bölgeden orta yüz gençleştirme, orta yüz germe müdehaleleri yapılabilmektedir. Ayrıca bu bölgeden yapılan diğer bir müdehale de bademgöz estetiği işlemi de aynı seansta olabilmektedir. Sonuçlar kalıcıdır. Ve ileriki yaşlarda göz kapak gevşekliğinden sorun yaşamamızı engelleyen müdehale sayesinde ileriye yönelik yapılan bir yatırımdır.

Ameliyat istemeyen veya ameliyat ile birlikte ek medikal tedavi planlanan hastalarımızda yapılan müdehaleler içinde botoks tedavileri ilk sırada olmaktadır. İlk yapıldığı dönemlerde yoğun uygulamalar sebebiyle maske yüzler, mimiksiz ifadeler oluşturmuş olsa da artık günümüzde en doğal olan uygulamalar ile gayet başarılı sonuçlar elde edilmektedir.

Diğer ameliyatsız gençleştirme seçeneklerimizden birisi de dolgu uygulamalarıdır. Burada önemli olan doğru ürünü doğru teknikle uygulamaktır. Göz çevresi uygulamalar için kesinlikle kanül ile uygulama yapılması gerektiğini savunmaktayım.

Göz altı morluğu rahatsızlık yapan durumların başında gelmektedir. Burada her hasta özeldir mantığıyla kişiye özel tedaviler yapabilmekteyiz.

Mezoterapi uygulamaları, PRP, CGF uygulamaları, Dermapen, Dermaroller uygulamaları, Peeling tedavileri, protein aşı-serum tedavileri ve pek çok lazer tedavileri diğer seçenekler arasındadır. Tüm tedaviler farklı kombinasyonlar ile sunulabilir."

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber