Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mayıs 2016 - 17:28 Yorum: 0

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği kazanın, madencilik tarihi bakımından...

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun:

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun, Manisa'nın Soma ilçesinde 301 madencinin hayatını kaybettiği kazanın, madencilik tarihi bakımından oldukça üzüntücü verici bir kaza olduğunu belirterek, "Allah'tan dileğimiz ve duamız bu kazaları milletimize bir kez daha yaşatmamasıdır." dedi.

Soma'da meydana gelen maden kazasının ardından geçen ikinci yılda hayatını kaybeden madencilere Allah'tan rahmet, yakınlarına, başsağlığı ve sabırlar dileyen Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, "İnşallah Soma, Türkiye'nin iş kazalarında yaşadığı son acı olur. Maden kazasında yaşamını yitiren tüm madencilerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyorum." diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber