Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
05:41 ABD üniversitelerindeki Filistin’e destek gösterileri ülke geneline yayılıy...05:36 Trump’a yönelik “sus payı” davasında tanıklar ifade verdi05:15 Mevsimlik tarım işçilerinin çalışma koşullarının iyileştirilmesine yönelik...02:43 Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik Resmi Gazete’de01:41 AFAD:"Erzincan’ın Tercan ilçesinde saat 01.30’da 4.1 büyüklüğünde deprem me...01:38 Pastanede oturan 2 kişiye silahlı saldırı: 1 ölü, 1 yaralı01:29 Ahlat’ta ‘Tarihe Damga Vuranlar Haluk Dursun’ anma programı düzenlendi01:13 Lokanta ve kafelerde yüzde 8 olan KDV, yüzde 10’a, yüzde 18 olan KDV, yüzde...01:02 Otomobil su kanalına uçtu: Öldüğü düşünülen sürücünün yüzerek kaçtığı ortay...00:59 THY Euroleague: Monaco: 93 - Fenerbahçe: 8800:56 Konya’da bir apartmanın 9’uncu katı alevlere teslim oldu00:54 Küçükçekmece’de bir kadın evinde ölü bulundu00:21 "14. Uluslararası Tarım, Orman ve İnsan Fotoğraf Yarışması"na başvurular ba...00:10 Çoruh Kültür Merkezinde Şiir Gecesi00:10 Bayburt’ta 2. İl Koordinasyon Toplantısı için toplanıldı00:09 Kemaliye’de 1 ev yandı00:09 Şoförlere trafik eğitimi verildi00:09 Erzincan’da helikopter ambulans donanımlarının tanıtıldığı bilgilendirme to...00:09 Bayburt’ta ’Eczane Teknisyenleri ve Teknikerleri Günü’ dolayısıyla etkinler...00:06 Bakan Tunç: "İsrail Dışişleri Bakanının, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyi...
Yerel 27 Haziran 2016 - 16:33 Yorum: 0

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, Oran Yozgat Yatırım Destek Ofisini Ziyaret Etti

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Coşkun, Oran Yozgat Yatırım Destek Ofisini Ziyaret Etti

Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Dr. Osman Coşkun, ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat İl Koordinatörlüğünü ziyaret etti.

ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat İl Koordinatörü Timur Yıldız'dan bilgi alan Coşkun, Kayseri, Sivas ve Yozgat'ı kapsayacak şekilde yatırım programını belirleyen ORAN Kalkınma Ajansının mali desteklerinden Yozgat'ın son yıllarda ciddi oranda faydalandığını belirtti ve "Yozgat merkez ve özellikle ilçelerde yürütülen çalışmaları yakinen takip ediyorum. ORAN Kalkınma Ajansı'nın mali desteklerinden faydalanan yatırımcı kuruluş sayısındaki artış Yozgat'a yeni yatırım anlamına geliyor. Bu yatırımların şehrin topyekun dinamiklerini harekete geçirecek mali kaynak olarak hayat bulmasını Yozgat'ımız adına önemsiyorum. Yozgat'ın değerlerini, yatırım potansiyelini ortaya çıkaran, bir yatırım sinerjisi oluşturan ORAN Kalkınma Ajansının Yozgat'taki başarısında ciddi anlamda payı bulunan Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız Bey ve ekibine, Yozgat'a olan hassasiyetlerinden ötürü Ajans Genel Sekreteri Sayın Kamil Taşçı Bey'e teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ORAN Kalkınma Ajansı Yozgat Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Timur Yıldız da, Yeni Çeltek Kömür İşletmeleri Genel Müdürü Osman Coşkun'a ORAN Kalkınma Ajansı'na gösterdiği yakın ilgi ve destekten ötürü teşekkür etti.

Ajansın son 5 yıl içerisinde Yozgat'ta yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Yıldız, 2011-2015 mali destekler programları için yılda ortalama 40 proje başvurusu yapılıyorken 2016 yılında bu sayısının 78'e ulaştığını sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber