Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 29 Temmuz 2014 - 18:28 Yorum: 0

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'dan yardım

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, kendi imkanlarıyla temin ettiği gıda ve insani yardım paketlerini Suriye'ye...

Yeni Diyarbakırspor Kulüp Başkanı Feyzi İlhanlı'dan yardım

DİYARBAKIR (AA) - Spor Toto 3. Lig 2. Grup takımlarından Yeni Diyarbakırspor'un kulüp başkanı Feyzi İlhanlı, kendi imkanlarıyla temin ettiği gıda ve insani yardım paketlerini Suriye'ye gönderdi.

Yeni Diyarbkırspor Kulübünden yapılan açıklamada, Rojava halkının ciddi şekilde çocuk bezi ihtiyacı hissettiği ve bunun üzerine harekete geçildiği belirtildi.

Yeni yardımlar için çalışmalarının devam ettiği ifade edilen açıklamada, "Bayramdan sonra kardeş Rojava halkına önemli miktarda çocuk bezi göndereceğiz. Mazlum halkların sporda sesi olan kulübümüz bundan sonra da buna benzer insani ve sosyal yardımlara maddi imkanları dahilinde devam edecektir" denildi.

Öte yandan İlhanlı tarafından satın alınarak kulübe hibe edilen otobüsün giydirme işleminin devam ettiği kaydedildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber