Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 16 Ocak 2019 - 15:33 Yorum: 0

Yeni Evlenen Çiftlere Alınabilecek 5 Hediye

Yeni evli bir çifte ev hediye almak çoğu zaman zorlu bir süreç oluyor. Onların mutluluklarını arttıracak, her bakıldığında sizi ve onlara verdiğiniz değeri gösterecek hediyeleri seçmek için birçok insan fazlasıyla vakit harcıyor.

Yeni Evlenen Çiftlere Alınabilecek 5 Hediye

Yeni evli bir çifte ev hediye almak çoğu zaman zorlu bir süreç oluyor. Onların mutluluklarını arttıracak, her bakıldığında sizi ve onlara verdiğiniz değeri gösterecek hediyeleri seçmek için birçok insan fazlasıyla vakit harcıyor. Elbette hediye alırken bazı sorular da bu düşüncelerin içine giriyor.

Bu soruların başında ise genellikle, neye ihtiyaçları vardır, bütçe mi zorlar mıyım gibi sorular yer alıyor. Biz de bu yazımızda, yeni evli çiftlere alabileceğiniz ve yıllar boyunca sizi unutulmaz birisi haline getirecek hediye alternatiflerini bir araya getirdik. Siz de bütçenize ve zevkinize en uygun hediyeyi tercih ederek hoş bir jest yapabilirsiniz.

1- Fotoğraf Çerçevesi

Düğün fotoğraflarıyla evlerini süslemek isteyen çiftlere alınabilecek en güzel hediyelerin başında fotoğraf çerçevesi yer alıyor. Özgün tasarımlara sahip, birçok fotoğrafı aynı anda yerleştirme imkanına sahip fotoğraf çerçevesi özgün bir hediye olacağı gibi işlevsel de bir tercih olacak.

2- Anahtarlık

Küçük ama sempatik bir hediye arıyorsanız kesinlikle tercihiniz anahtarlık olmalı. Birbirinden farklı tasarımlarıyla anahtarlıklar yeni evli çiftlerin uzun yıllarca kullanabileceği bir hediye. Özellikle deri anahtarlık modelleri gibi daha şık ve dayanıklı bir ürün ile sevdiklerinizi fazlasıyla mutlu etmek sizin elinizde. Bu konuda güvenebileceğiniz Leather & Paper’ın sizlere sunmuş olduğu birbirinden özel püsküllü ve kalpli anahtarlık çeşitleriyle yeni evlenen sevdiklerinizi mutlu edebilirsiniz.

3- Küçük Ev Aleti

Küçük ev aletleri denildiği zaman genellikle akla mutfak robotu geliyor olsa da daha farklı alternatiflere yönelmenizi tavsiye ederiz. Özellikle kahve makinesi gibi düğün ve evlilik telaşı esnasında alınması unutulabilecek bir küçük ev aleti ile harika bir hediye tercihi yapabilirsiniz.

4- Nevresim Takımı

Yeni evli çiftler için en fazla tercih edilen hediyelerden olan nevresim takımı, ihtiyaca yönelik alınabilecek en güzel alternatiflerden. Farklı motif ve işlemeleri ile nevresim takımları hem şık hem de kullanışlı bir hediye olma özelliğini taşıyor.

5- El Yapımı Hediye

Tüm bu hediye alternatifleri dışında kendi hediyenizi kendinizde yapabilirsiniz. Özellikle tablo gibi el emeği ile yapılabilecek bir hediye, şıklığın yanı sıra daha da özel bir hediye olabilir. Ayrıca sevdiklerinize verdiğiniz değeri göstermek içinde el emeği hediyeler oldukça büyük bir fırsat.

ETİKETLER: Evlenen Çiftler
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber