Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Ağustos 2016 - 02:48 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor dolu dizgin

Yeni Malatyaspor TFF. 1. Lig'in 2. Haftasında kendi evinde karşılaştığı Samsunspor'u 1-0 mağlup ederek 2 de 2 yaptı.

Yeni Malatyaspor dolu dizgin

Yeni Malatyaspor TFF. 1. Lig'in 2. Haftasında kendi evinde karşılaştığı Samsunspor'u 1-0 mağlup ederek 2 de 2 yaptı.

Maç sonu açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, haklı bir galibiyet aldıklarını ifade ederek, "3 puanı aldığımız için çok mutluyuz. Lige 6 puanla başlamak önemli, Mersin maçından 3 puanla ayrıldık ve bunun devamının gelmesi gerekiyordu, öyle de oldu. Maçta zaman zaman iyi futbol oynadığımızı düşünüyorum, hak ettiğimiz bir galibiyetti. 1-0 her zaman için tehlikeli bir skordur ama bizim çok net pozisyonlarımız da vardı, bunları değerlendirebilseydik maç daha farklı bitebilirdi. Bu sonuç bu güzel şehre ve bizi sonuna kadar destekleyen taraftarlarımıza armağan olsun" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor'un potansiyeli yüksek bir takım olduğunu dile getiren Buz, "Geçen seneki takımdan 6 futbolcumuz kaldı, diğer arkadaşlarımız yeni, potansiyelli bir takımımız var. Daha çok çalışarak üstüne koyacağız. Futbolcu arkadaşlarım Mersin ve bu maç için çok iyi çalıştı, şimdi onlara birkaç gün izin vereceğim. Takımdaki sakat oyuncuların da düzelmesi ile Denizli maçına kadar tamamen hazır oluruz" ifadelerini kullandı.

Hedeflerinin play off oynamak olduğunu kaydeden Buz, "Ben, Allah çalışana karşılığını verir düşüncesiyle ve temiz duygularla buraya geldim. Bu şehirde güzel şeyler yapmak istiyorum, güzel bir takımımız var, inşallah ilk hedefimiz olan play off gerçekleştirip Süper Lige çıkarız. Takım olmak kolay değil ama biz takım olmak istiyoruz, tabi ki eksikliklerimiz var ama bunu zamanla yapacağız ve daha iyi olacağız, ondan sonra da hedeflerimize ulaşacağız. Ligde güçlü takımlar var, Eskişehir, Sivas, Bolu gibi. Bu takımlar iyi transferler yaptı, biz de bu yarışın içinde olmak istiyoruz. Bunun için çok çalışmalıyız" dedi.

Samsunspor Teknik Direktörü Engin Korukır ise, galibiyetten dolayı Yeni Malatyaspor'u tebrik ederek, "Sahada iyi bir mücadele sergileyen kendi futbolcularımı ve hiç kimsenin hakkını yemeden güzel bir maç yöneten hakemleri de tebrik ediyorum. Sahada çok iyi bir mücadele vardı. İki tarafta ofansif manada güzel işler yaptı. Benim futbolcularımın bu kadar dezavantaja rağmen sahada sergilediği futbol bana göre 3 puandan daha değerliydi ama tabi ki futbola değil gole puan veriliyor. Bu maç ve geçen haftaki maç bizim gelecek haftalarda neler yapabileceğimizi gösteriyor. Biz bu maçta utanılacak bir futbol oynamadık, zaten utanılacak bir futbol oynamak ne bana ne de futbolcularıma yakışırdı" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber