Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
17:58 "Kütahya’ya Şehir Hastanesi’ni kazandıran Cumhurbaşkanımıza minnettarız"17:57 Konya Ticaret Odası KGTÜ’yü seçti17:57 Sosyal medyadaki ‘para sayma’ görüntülerine ilişkin iş adamı Köksal’ın ifad...17:56 Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki Tavşanlı’da17:53 Eskişehir Valiliği seçim günü alınacak trafik tedbirlerini açıkladı17:53 Dilendiği tespit edilen 1 çocuk polis ekiplerince yetkililere teslim edildi17:52 Marmaris Cumhur ittifakı adayı Yazıcı, söz verdi17:51 Muğla’da minik öğrenciler fidan dikti17:51 Bartın Irmağı su sporları turizmine kazandırılacak17:50 Başkan Altay: “31 ilçemizin tamamında Konya’mıza 5 yıl daha hizmet etmek is...17:47 Tarihi ve doğal güzellikleri ile hayran bırakan Amasra’da bin 500 kişiye if...17:46 Diyarbakır’da 7 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı17:45 Fatih Erbakan: “Türkiye genelinde adım adım 1 milyon üyeye doğru yürüyoruz”17:40 Marmaris’te bulunan 2500 yıllık kaya mezarı turizme kazandırılıyor17:35 Tahkim Kurulu’ndan, Hüseyin Göçek ve Suat Arslanboğa’nın başvurularına ret!17:34 Başkan adayı Tosun, “Emlak vergilerindeki mağduriyeti gidereceğiz” dedi17:31 Çay ocağında cinayet : Husumetlisini öldürdü17:30 Cezaevi firarisi hırsızlık için geldiği köyde yakalandı17:30 Öğrencilerden ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kolisi17:29 Hafriyat kamyonunun altına saklanırken yakayı ele verdi
Sami Er
Spor 11 Eylül 2019 - 13:43 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor ‘Futbol Köyü’ projesi için ilk kazmayı vurdu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in TFF Başkanı Nihat Özdemir'e sunumunu yaptığı ve Özdemir'in de "benim de hayalimdeki proje" dediği futbol...

Yeni Malatyaspor ‘Futbol Köyü’ projesi için ilk kazmayı vurdu

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek'in TFF Başkanı Nihat Özdemir'e sunumunu yaptığı ve Özdemir'in de "benim de hayalimdeki proje" dediği futbol köyü projesinin ilk aşaması olan antrenman sahalarının yapımına başlandı.

Geçtiğimiz günlerde TFF Başkanı Nihat Özdemir'in Yeni Malatyaspor Kulübü'nü ziyaret edip, projenin detaylarını sarı-kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek'in sunumuyla gördükten sonra çalışmaların ilk etabının başlatılması kararlaştırılmıştı.

Özdemir projeyle ilgili yaptığı açıklamada, "Yeni Malatyaspor Kulübü'nün hazırladığı proje benim hayalimde olan bir proje. Yalnız Malatya'yı değil, bölgeyi de düşünmüşler. Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ni kapsayan altyapıya dönük bir proje hazırlamışlar. İnşallah projeye de başlayacaklar. Arsa konusunun bir kısmını halletmişler, devamını halledecekler, inşallah kaynak da bulacaklar. Türkiye Futbol Federasyonu, Gençlik ve Spor Bakanlığı, işadamları olarak böyle güzel bir projeye de her zaman destek oluruz, olmalıyız da. Biz de bu projenin yanında olacağız" demişti.

Yeni Malatyaspor Kulübü, bölge için de büyük önem taşıyan ve içinde antrenman sahalarından, mini stadyuma ve sosyal alanlara kadar her şeyin bulunacağı futbol köyü projesinin ilk aşaması için Yeni Malatya Stadyumu yanındaki alanda çalışmalara başladı.

Projenin ilk etabının ardından ikinci etap için çalışmalara başlanacağı belirtildi.

Yeni Malatyaspor ‘Futbol Köyü’ projesi için ilk kazmayı vurdu

Yeni Malatyaspor ‘Futbol Köyü’ projesi için ilk kazmayı vurdu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber