Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 16 Eylül 2016 - 16:43 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor koltuğu bırakmak istemiyor

TFF 1. Lig'in ilk 3 haftasında topladığı 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Yeni Malatyaspor, sezonun ilk ciddi sınavlarından birine çıkmaya hazırlanıyor.

Yeni Malatyaspor koltuğu bırakmak istemiyor

TFF 1. Lig'in ilk 3 haftasında topladığı 7 puanla liderlik koltuğunda oturan Yeni Malatyaspor, sezonun ilk ciddi sınavlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Kurduğu iddialı kadroyla 3 haftada 1 galibiyet, 2 beraberlik alan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u ağırlayacak sarı-kırmızılılarda hedef sahadan galibiyetle ayrılmak.

Yarınki maç öncesi Yeni Malatyaspor'da primler ödenirken, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci'in bayram ziyareti sırasında futbolculara verdiği destek sözü de moralleri üst seviyeye çıkardı. 2 günlük iznin ardından çift idman temposuyla Gaziantep karşılaşmasına hazırlanan Yeni Malatyaspor'da ligin ilk yarısını kapatan Vedat Kapurtu ve bileği dönen Osman Fırat forma giyemeyecek.

Dialiba'nın durumu maç saati netleşecek

Kasık ağrıları nedeniyle Denizli deplasmanında şans verilmeyen Dialiba'nın durumu ise maç saati netleşecek. Dialiba'nın dışında hücum bölgesinde arayış içerisinde olan İrfan Buz'un, yavaş yavaş form tutan Amutu'dan bu maçta beklentisi fazla olacak. Denizli karşısında forma giyen ilk 11'e yakın bir takımla sahaya çıkacak Yeni Malatyaspor'da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Maç biletlerine yoğun ilgi

Malatya İnönü Stadı'nda saat 17.00'da oynanacak müsabakaya taraftarların yoğun ilgi göstermesi bekleniyor. Karşılaşmanın biletleri kategorilere göre 7 ile 20 TL arasında satılırken, takımın lider olmasından dolayı futbolseverlerin tribünleri büyük ölçüde dolduracağı öğrenildi. Dünden itibaren yoğun bir şekilde açık olan Passolig bilet gişesi bugün de sabah saatlerinden itibaren futbolseverlere hizmet verecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber