Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 19 Ağustos 2016 - 15:38 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor Mersin’den 3 puanla dönmeyi hedefliyor

Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig'in ilk maçına yarın akşam çıkacak. Süper Lig'den düşen ve elindeki kadronun tamamına yakınını kaybeden Mersin İdmanyurdu...

Yeni Malatyaspor Mersin’den 3 puanla dönmeyi hedefliyor

Yeni Malatyaspor TFF 1. Lig'in ilk maçına yarın akşam çıkacak. Süper Lig'den düşen ve elindeki kadronun tamamına yakınını kaybeden Mersin İdmanyurdu ile deplasmanda karşılaşacak sarı-kırmızılılar galibiyetten başka bir sonucu düşünmüyor.

Mersin ile oynayacağı maç için 2 gün öncesinden bu ile hareket eden Yeni Malatyaspor'da 3 eksik oyuncu bulunurken, Teknik Direktör İrfan Buz bu isimlerin yokluğunu aratmayacak genç oyunculardan yararlanacak. Milli takımda bulunan Azubuike, sakat Amutu ve kart cezalısı Mba yarın akşamki maçta forma giyemeyecek. Oyuncularını Mersin İdmanyurdu maçına bu eksiklere göre hazırlayan İrfan Buz'un kafasındaki oyun planı ve ilk on birindeki isimler büyük oranda şekillendi.

Kalede Hakan Canbazoğlu, savunmada Sadık ve Yiğitcan'ın yanına solda Ahmet Burak Solakel, sağda Caner Arıcı'yı takviye edecek Buz, orta sahada Mehmet Sak ve Sedat Ağçay'dan yaralanacak. İrfan Buz'un sağ önde Perreira, sol önde Sinan Özkan, forvet arkasında İrfan Başaran, forvette ise Eren Tozlu'ya şans vermesi bekleniyor.

Gençlerden kurulu rakibi karşısında erken bir gol bularak maçın tüm kontrolünü eline geçirmeyi planlayan sarı-kırmızılılarda, yönetim kurulu da Mersin'e çıkarma yapacak. Başkan Gevrek ve kurmayları sezonun ilk deplasman maçında takımlarının yanında olacak. Tıpkı Yeni Malatyaspor yönetimi gibi Malatyaspor taraftarları da kaplanları yalnız bırakmayacak. Çeşitli organizasyonlarla 200 civarında Derebeyleri Taraftarlar Grubu Mersin'e gidecek. Mersin'de yaşayan Malatyalıların da karşılaşmaya yoğun ilgi gösterdiği öğrenilirken yaklaşık 600 civarında Malatyalı futbolseverin tribünlerde olacağı ifade edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber