Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 30 Mart 2015 - 18:53 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar:

"Aydınspor 1923 maçı kolay olmadı. Bundan sonraki maçlar da kolay olmayacak. Şampiyonluk dediğiniz olgu kolay olmuyor"

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Uçar:

MALATYA (AA) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Feyyaz Uçar, "Aydınspor 1923 maçı kolay olmadı. Bundan sonraki maçlar da kolay olmayacak. Şampiyonluk dediğiniz olgu kolay olmuyor" dedi.  

Yeşiltepe sentetik sahada basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Uçar, Aydınspor 1923 karşısında aldıkları 3 puan için mutlu olduklarını belirterek, haftayı hem 3 puanla hem de lider olarak tamamladıklarını ifade etti. 

Ligde kalan maçların kolay geçmeyeceğini vurgulayan Uçar, "Aydınspor 1923 maçı kolay olmadı. Bundan sonraki maçlar da kolay olmayacak. Şampiyonluk dediğiniz olgu kolay olmuyor. Bir kere lider olduğun zaman hedef takım haline geliyorsunuz. Öyle herkese çıkıp 5 tane atamıyorsunuz. Beni en çok mutlu eden şey maç sonrası futbolcularımın ve seyircilerimizin bütünleşmesiydi. Takımın öz güveni açısında çok önemli olacak. Şampiyonlukta birkaç ayağın bir arada olması gerek. Bunlar bir arada olursa, şampiyonluk kaçınılmaz olur" diye konuştu.

Takım olarak iyi durumda olduklarını ifade eden Uçar, artık sezon başındaki rahatlığın olmayacağını vurguladı. 

 Yeni Malatyaspor'a gelen futbolcuların bunun bilincinde olduklarını dile getiren Uçar, şöyle devam etti:

"Biz de şampiyonluk hedefi olduğu için buraya seve seve geldik. Dolayısıyla bu şartlarda biz sahaya çıkıp kazanmak için mücadele edeceğiz. Takım olarak iyi durumdayız. Birkaç sakatımız var. Onlar da sezon içinde olan sakatlıklar. Sadık Çiftpınar ve Samed Kartal'ın oynama durumu zor görünüyor. Onlar da katılırsa daha üst düzeyde olacağız. Ama diğer futbolcular birbirlerini aratmayacaklar. Mücadelemiz sonuna kadar devam edecek. Daha çok koşmak ve ter akıtmak lazım. Bizde de onu yapacak oyuncu grubumuz var."

Çarşamba günü Centone Karagümrük'le karşılaşacaklarını anımsatan Uçar, Centone Karagümrük'ün grubun güçlü takımlarından birisi olduğuna dikkat çekerek, "Strateji olarak doğru işler yapan bir takım. Genç, yetenekli oyuncuları toplayıp, onlarla hedefe gitmeye çalışıyorlar. Dinamik bir takım" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber