Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Spor 28 Eylül 2016 - 18:33 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor telafi peşinde

Altınordu mağlubiyetinin izlerini çabuk silmeye çalışan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor.

Yeni Malatyaspor telafi peşinde

Altınordu mağlubiyetinin izlerini çabuk silmeye çalışan Yeni Malatyaspor, Orduzu Pınarbaşı'ndaki tesislerinde hazırlıklarını sürdürüyor. Balıkesirspor maçı çalışmalarına ara vermeden başlayan sarı-kırmızılı takımda tüm futbolcular idmanda yer aldı.

Teknik Direktör İrfan Buz, yönetiminde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1 saat 45 dakika sürdü. Çalışma öncesi futbolcularıyla saha kenarında kısa bir toplantı yapan Buz, kimsenin moral bozmaması gerektiğini söyleyerek, kaybetme opsiyonları olduğunu, henüz ligin başında ve bunu telafi etme gücünde olduklarını ifade etti. Kötü oyunla gelen mağlubiyeti asla kabul etmeyeceğini oyuncularıyla paylaşan başarılı teknik adam, daha sonra idmana geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan çalışmada, sahanın tamamına dizilmiş hunileri ve idman gereçlerini düz, yan ve geri koşularla tamamlayan futbolcular, pas alış verişleriyle birbirlerine kısa ve uzun alanda isabet sağlamaya çalıştı. Kaliteli koşu ve kaliteli pas trafiği için yapılan antrenmanda futbolcuların durgun oldukları gözlendi. İdmanın son bölümlerinde ise tempo daha da artarken, yoğun program adeta oyuncuların pestilini çıkardı. Sarı-kırmızılı takım Balıkesirspor maçı hazırlıklarına yarın yapacağı tek çalışmayla devam edecek.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber