Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
21:09 Mersin’de yasadışı bahis operasyonu: 19 gözaltı21:08 Kazada ölen yaşlı kadın, yardıma koşan çobanın akrabası çıktı20:57 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Türkiye-Azerbaycan İş Forumu’na katıldı20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı20:05 FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi20:02 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenci tutuklandı19:59 Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret19:57 Singapur’da eğitim uçuşu sırasında F-16 savaş uçağı düştü19:56 Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği
Spor 22 Eylül 2019 - 11:03 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor yönetimi basınla bir araya geldi

Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanı Vahap Güner'in daveti üzerine, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz...

Yeni Malatyaspor yönetimi basınla bir araya geldi

Gazeteciler Cemiyeti yeni başkanı Vahap Güner'in daveti üzerine, Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden Btc Turk Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden Gazeteciler Cemiyeti kurucusu duayen gazeteci Haydar Karaduman'ın taziye ziyareti ile birlikte gazetecilerle istişare toplantısı yaptı.

Gazeteciler Cemiyeti'nde yapılan toplantıda Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'e, 2. Başkan Selim Pilten, Basın Sözcüsü Hakkı Çelikel, yönetim kurulu üyeleri Mehmet Çoşer Gömüç, İlhan Çelebi ve Nusret Çaylak da eşlik etti.

Başkan Gevrek burada yaptığı açıklamada, basının kendileri için yol gösterici bir vasıf taşıdığını kaydederek, "Vefat eden değerli gazeteci ağabeyimiz Haydar Karaduman'a rahmet diliyorum. Basın bizim için yol gösterici bir vasıfta ve bunu da önemsiyoruz. Bugün Btc Turk Yeni Malatyaspor'un geldiği bu noktada basın emekleri görmezden gelinemez. İnşallah bu sezon da beklentilere cevap veren bir kulüp olacağız. Bu anlamda camia olarak bir bütün halinde hareket etmemiz işimizi daha da kolaylaştıracaktır" diye konuştu.

Yeni Malatyaspor yönetimi basınla bir araya geldi

Yeni Malatyaspor yönetimi basınla bir araya geldi

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber