Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 28 Ekim 2016 - 16:33 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor’a moral yemeği

TFF 1.Lig'de bu hafta Doğu'nun derbisi olarak nitelendirilen Elazığspor maçına çıkacak olan Yeni Malatyasporlu futbolcular ve teknik ekip moral yemeğinde...

Yeni Malatyaspor’a moral yemeği

TFF 1.Lig'de bu hafta Doğu'nun derbisi olarak nitelendirilen Elazığspor maçına çıkacak olan Yeni Malatyasporlu futbolcular ve teknik ekip moral yemeğinde bir araya geldi.

Çamlıca Restoran'da işadamı Rıdvan Budak'ın misafirleri olan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz ile futbolcular Malatya'nın yöresel yemeklerinden tatma fırsatı buldular.

İşadamı Rıdvan Budak, ligde bu sezon önemli başarılara imza atan Yeni Malatyaspor'u ağırlamaktan dolayı mutluluk duyduklarını belirterek "hafta sonu oynanacak olan Elazığspor maçı öncesinde Malatyaspor'umuzun teknik kadro ve futbolcularını ağırlayarak Malatya'nın yöresel yemeklerini tatma noktasında misafir ettik. Yeni Malatyaspor'umuz bu yıl inşallah şampiyonluk yolunda çok ciddi gayretli başarılı işler yapıyor. Bu süreçte hocamızın ve yönetimimizin de çok büyük emekleri var. İnşallah bizde şehirdeki esnaf ve işadamları olarak bir nebze de olsun takıma moral ve katkımız oluyorsa ne mutlu bizlere" diye konuştu.

Teknik Direktör İrfan Buz'da Budak'a ve Çamlıca Restoran çalışanlarına teşekkür ederek, "Bizler için moral ve motivasyonun çok önemli olduğunu söylüyoruz. Bu gün de Malatya'nın gerek yöresel lezzetlerini gerekse misafirperverliğini yakından tanıma fırsatını verdikleri için teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Hafta sonu karşılaşacakları Elazığspor maçı öncesi yaşanan Elazığspor'un puan silme cezası ile ilgili de görüşlerini dile getiren Teknik Direktör İrfan Buz, "Derbi öncesi şunu söylemek istiyorum. İki tane güzide şehrimiz Elazığ-Malatya arası 1 saatlik karayolu mesafesinde ve iki şehir arasında dostluklar, arkadaşlıklar var. Her iki takım açısından da centilmence bir müsabaka olmasını diliyoruz. Tabi ki rekabet olması gerekiyor, tatlı bir rekabet olması gerekiyor. İki tane güzide şehrimizin sportif anlamda başarılı olmasını diliyoruz. Tabi ki Elazığ adına üzülüyoruz, ama bunu da atlatacaklardır. O güce sahiplerdir. İnşallah bizim açımızdan da çok iyi bir derbi olmasını diliyorum. Ama kazanan tarafta biz olalım istiyorum" şeklinde konuştu.

Yeni Malatyaspor’a moral yemeği

Yeni Malatyaspor’a moral yemeği

Yeni Malatyaspor’a moral yemeği

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber