Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 23 Kasım 2016 - 17:28 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor’a yeni otobüs

Metro Turizm'in Yeni Malatyaspor Kulübü'ne yeni bir otobüs hediye edeceği açıklandı.

Yeni Malatyaspor’a yeni otobüs

Metro Turizm'in Yeni Malatyaspor Kulübü'ne yeni bir otobüs hediye edeceği açıklandı.

Kulüp Başkanı Adil Gevrek, TFF 1.lig lideri Yeni Malatyaspor'a yeni bir otobüs hediye edeceğini açıklayan firmaya teşekkür etti.

Takım otobüsü olarak Malatya Büyükşehir Belediyesinin verdiği otobüsü kullanan Yeni Malatyaspor Kulübüne şehirlerarası otobüs firmasından yeni bir otobüs müjdesi geldi.

Sarı kırmızılı kulübün başkanı Adil Gevrek konuyla ilgili İHA'ya yaptığı açıklamada, "Otobüs firmasına teşekkür ediyorum. Beni aradılar ve kulübe yeni bir otobüs hediye edecekleri paylaştılar" dedi.

Yeni Malatyaspor'a destek veren herkesi canı gönülden tebrik ettiğini belirten Gevrek, "Kulübümüze destek veren herkesi canı gönülden tebrik ediyorum. Burası Malatyalıların ortak paydası olan bir kuruluş. Dolayısıyla kulübümüze yapılan her türlü destek Malatya'ya yapılmış sayılır. Otobüs firmasından aradılar ve kulübümüze yeni bir otobüs hediye edeceklerini söylediler. Kendilerine teşekkürlerimiz sunuyorum. Bu bizim için gerçekten önemli bir hediye. Burada sadece Malatya Büyükşehir Belediyesi ya da birkaç isim değil, herkesin elini taşın altına koyması lazım. Bu firma örnek bir davranışa imza atmıştır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Öyle tahmin ediyorum yeni otobüs önümüzdeki günlerde bir törenle kulübümüze teslim edilecek" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber