Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Haziran 2015 - 13:35 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor'da 10 futbolcuyla yeni sezonda da devam

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek 2 Arjantinli ile 2 Niyeryalı futbolcuyla ilgilendiklerini belirterek 45 yabancı futbolcuyu İstanbul’a beklediklerini söyledi.

Yeni Malatyaspor'da 10 futbolcuyla yeni sezonda da devam

İSTANBUL - Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek 2 Arjantinli ile 2 Niyeryalı futbolcuyla ilgilendiklerini belirterek 45 yabancı futbolcuyu İstanbul’a beklediklerini söyledi. 

Yeni Malatyaspor’un İstanbul’da faaliyet gösteren Marmara Derebeyleri taraftar gurubu tarafından verilen iftar yemeğine katılarak açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Adil Gevrek, yabancı oyuncu transferinde 4 isimle görüştüklerini bunlardan 3’üyla anlaşmaya yakın olduklarını ifade ederek “Görüşmeler yapıyoruz ve anlaşmaya yakın olduğumuz 3 yabancı futbolcuyu İstanbul’a bekliyoruz. Bu futbolcular Arjantinli Barboza ve Aguero ile Nijeryalı Azubuke ve George’dur. Biz bu yabancıları yaklaşık 6 aydır takip ediyorduk. Bu oyuncularla ilgi çalışmalarımız sürüyor. Yabancı oyuncular büyük ihtimalle ilk etap kamp çalışmalarına yetişecek. Zaten yetişmezse de birisi Nijerya Milli Takımı'nın kampında. Ama bu oyunculardan kampa katılacak oyuncular var. 3 yabancıyı kampa yetiştirmek için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Ama 2-3 gün içerisinde Barboza Türkiye’ye gelecek. Bu isimler River Plate Kulübü’nün futbolcuları. Önemli transferler bu isimler. Gerçekten biz yabancı oyuncu transferi konusu üzerinde çok durduk. Çünkü gelip burada takıma katkı sağlayacak genç futbolculara ihtiyacımız var. İnşallah 4 ya da 5 yabancı oyuncu aldıktan sonra iç transfere yoğunlaşacağız. Zaten elimizdeki oyuncular da kaliteli” dedi. 

YERLİ TRANSFER GÖRÜŞMELERİ SÜRÜYOR
Yerli transfer konusunda da iddialı isimlerle görüşmelerin sürdüğünü ifade eden Başkan Adil Gevrek, “3 önemli isimle görüşüyoruz,  Şu an Süper Lig’de oynayıp takımıyla ilk etap kampında bulunan oyuncular var. Bu oyunculardan haber bekliyoruz. Belki taraftarımız transferde bir şey yapılmıyor diye düşünüyor ama biz çalışmalarımızı yürütüyoruz. Ama transferlerin de nokta transferler olması için çaba sarf ediyoruz. İyi bir kadro kuracağız. Tabi ki hedefimiz olacak ama adımlarımızı sağlam atacağız. Gereksiz maliyeti çok ağır olacak transferlere gerek duymuyoruz. Kulüp yararına olacak her transferi yapmaktan da kaçmayacağız” diye konuştu.  

10 FUTBOLCU KALACAK
Yeni Malatyaspor’un şampiyon olan kadrosundan kalan en az 10 futbolcuyla yeni sezonda da devam edeceklerini belirten Başkan Adil Gevrek “Geçen sezondaki kadromuzdan en az 10 futbolcuyla yeni sezonda da devam edeceğiz. Bu oyuncuların yanına takviyeler de yapacağız tabii ki. Transferde önceliğimiz yabancı oyuncu. Ortada dolaşan isimler var. Evet o isimlerle ilgilendiğimiz doğru” diye tamamladı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber