Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Spor 29 Ekim 2020 - 22:43 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor’da 2 futbolcunun Covid-19 testi pozitif çıktı

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da yapılan korona virüs (Covid-19) testinde 2 futbolcunun sonucunun...

Yeni Malatyaspor’da 2 futbolcunun Covid-19 testi pozitif çıktı

Süper Lig'in 7. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yeni Malatyaspor'da yapılan korona virüs (Covid-19) testinde 2 futbolcunun sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

16 Ekim'de yapılan rutin Covid-19 testlerinde de 4 futbolcusunun virüse yakalandığını duyuran Yeni Malatyaspor'da bu hafta deplasmanda oynanacak olan Beşiktaş maçı öncesi de yapılan testlerde 2 futbolcuda daha korona virüs testlerinin pozitif çıktığı açıklandı.

Kulübün resmi sosyal medya hesabında yapılan duyuruda, "Tüm futbolcularımız, teknik heyetimiz ve tesis çalışanlarımıza Covid-19 testi yapılmıştır. Yapılan testler neticesinde iki futbolcumuzda pozitif vakaya rastlanılmıştır. Pozitif sonuçlanan futbolcularımızın takip ve tedavi süreçlerine, ilgili prosedürler dahilinde başlanılmıştır" denildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber