Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Nisan 2014 - 20:03 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor'da hedef play-off

Teknik direktör Aydın: "Üç maçımız var, bu üç maçı da yine final gibi oynayacağız. Yavaş yavaş artık kendimizi play-off'a hazırlayacağız"

Yeni Malatyaspor'da hedef play-off

MALATYA- Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Cafer Aydın, "Üç maçımız var, bu üç maçı da yine final gibi oynayacağız. Yavaş yavaş artık kendimizi play-off'a hazırlayacağız" dedi. 

Nurettin Soykan Tesisleri'nde, gazetecilere açıklamalarda bulunan Aydın, geçen hafta oynadıkları ve 3-2 yenildikleri Tarsus İdmanyurdu maçından dolayı herkesten özür dilediklerini söyledi.

 Mağlubiyetin kendilerine yakışmadığını ifade eden Aydın, "O gün bizim oradan 3 puanla çıkmamız o atmosferde çok zordu. Tabii hedefe oynuyorsan, iyi bir takımsan, oradan öyle veya böyle çıkmamız lazımdı" diye konuştu. 

Ligin son haftalarına geldiklerini ve kalan 3 maçı da final havasında oynayacaklarını belirten Aydın, şunları kaydetti:

"Üç maçımız var, bu üç maçı da yine final gibi oynayacağız. Yavaş yavaş artık kendimizi play-off'a hazırlayacağız. Biz, elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştık ama olmadı. Önümüzde şimdi bir play-off aşaması var. En kısa sürede play-off'u garantilememiz lazım. Alttan gelen takımlar da bizim puan kaybetmemizi bekliyor. Özellikle içeride iki tane çok önemli maçımız var. Biri Çankırıspor, biri de Kartalspor. Seyircilerden özellikle rica ediyorum, bundan sonraki maçlarda ne olursa olsun çok dikkat etmeleri gerekiyor."

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber