Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 06 Ekim 2016 - 16:53 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor’un eski futbolcusu Ali Sakal’ın evlat acısı

Sezon başında Yeni Malatyaspor'dan Gümüşhanespor'a transfer olan orta saha oyuncusu Ali Sakal'ın bir süredir hastalığından dolayı tedavi olan 2 yaşındaki...

Yeni Malatyaspor’un eski futbolcusu Ali Sakal’ın evlat acısı

Sezon başında Yeni Malatyaspor'dan Gümüşhanespor'a transfer olan orta saha oyuncusu Ali Sakal'ın bir süredir hastalığından dolayı tedavi olan 2 yaşındaki oğlu Muhammed Cansın hayatını kaybetti.

Yeni Malatyaspor'un Spor Toto 2. Lig'de formasını giyen ve yaşanan şampiyonlukta büyük payı olan Ali Sakal, kötü haberi bugün sabah saatlerinde aldı. Doğuştan ender rastlanan bir hastalığa yakalanan minik Muhammed Cansın, uzun süredir İstanbul'da özel bir hastanede tedavi görüyordu.

Yeni Malatyasporlu taraftarlardan başsağlığı mesajı

Muhammed Cansın'ın ölüm haberini alan Ali Sakal ve eşi yasa boğuldu. Yeni Malatyaspor taraftarı, oynadığı dönemde her zaman destek oldukları ve tribünlerde minik oğluna destek pankartları açarak sevgilerini gösterdikleri Ali Sakal için sosyal medya üzerinden başsağlığı mesajları yayınladı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber