Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 09 Ekim 2016 - 17:38 Yorum: 0

Yeni Malatyaspor’un Nijeryalısı iddialı konuştu

Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Augustine Iwuji, "Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.

Yeni Malatyaspor’un Nijeryalısı iddialı konuştu

Yeni Malatyaspor'un Nijeryalı forvet oyuncusu Augustine Iwuji, "Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.

TFF 1. Lig'in lider takımı Yeni Malatyaspor'da Şanlıurfaspor mesaisi sürerken, takımın golcü oyuncusu Amamchi Augustine Iwuji, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Çalışmalarını Nurettin Soykan Tesisleri'nde sürdüren sarı-kırmızılılarda yüzler gülerken, takımın golcüsü Augustine yaptığı açıklamada Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşımak istediklerini dile getirdi.

"Her zaman çok sıkı çalışıyoruz"

Nijeryalı forvet, sarı-kırmızılı taraftarlara kısa sürede çok alıştığını ve sevdiğini belirterek, "Takım olarak antrenmanlarda çok iyiyiz. Her zaman çok sıkı çalışıyoruz. Maçlarda da kendimizi göstermeye çalışıyoruz. Yavaş yavaş takım olmayı da öğrendik. İyi bir takım olursak önünüzde hiçbir güç duramaz. Bizi başarıya götüren şey de bu diye düşünüyorum. İyi bir takımız ve bunun için çok çalışıyoruz. Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere getireceğiz" dedi.

"Taraftarlarımızdan çok iyi elektrik alıyorum"

Augustine, taraftara ve camiaya çok alıştığını, Malatya'ya gelmeden önce kafasında bulunan soru işaretlerinin dağıldığını belirterek, "Malatya'ya gelmeden önce taraftarlarımız sevgi gösterilerine başlamıştı. Benimle çok ilgileniyorlar gerçekten. Taraftarlarımızdan çok iyi elektrik alıyorum. İyi bir enerji veriyorlar. Maça başlamadan önce tribünlere baktığımda taraftarlarımızın coşkusunu görüyorum. Onları da arkamıza alıp, nice başarılara imza atacağımıza inanıyorum" diye konuştu.

"Malatya'ya çok güzel bir şey hediye edeceğiz"

Takımda iyi bir hava olduğunu ve bir aile olduklarını kaydeden Amutu, "Takım olarak bir aileyiz biz. Arkamdaki arkadaşlarımı görünce heyecanlanıyorum. Beni heyecanlandırıyorlar. Gol atmak için bana ayrı bir azim ve iştah geliyor. Takımın içerisindeki enerjiden gerek yerli, gerekse de yabancı arkadaşlarımızla Malatya'ya çok güzel bir şey hediye edeceğiz" dedi.

"Onların da önümüzde duramayacağını düşünüyorum"

Augustine, deplasmanda Şanlıurfaspor ile oynayacakları karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak, liderliklerini sürdürmek istediklerini ifade ederek, "Şanlıurfaspor takımını tanımıyorum. Ama biz çok iyi bir takımız, çok çalışıyoruz. Onların da önümüzde duramayacağını düşünüyorum. Bize karşı iddialı olamazlar diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber