Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 18 Eylül 2016 - 14:38 Yorum: 0

Yeni mobil hizmet aracı vatandaşın hizmetinde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün sosyal belediyecilik anlayışıyla geliştirdiği projelerden...

Yeni mobil hizmet aracı vatandaşın hizmetinde

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü'nün sosyal belediyecilik anlayışıyla geliştirdiği projelerden biri olan hizmet aracı, yenilenen yüzüyle ihtiyacı olan vatandaşların yardımına koşmaya devam ediyor.

MASKİ Genel Müdürlüğü, hizmet kalitesini daha da arttırmak amacıyla hayata geçirdiği sosyal sorumluluk projelerinde hız kesmiyor. MASKİ Genel Müdürlüğü abone merkezine abonelik işlemlerini yapmak üzere gelen yaşlı, engelli gibi ihtiyaç sahibi vatandaşların ulaşımını yeni hizmet aracıyla sağlıyor. "Yalnız değilsiniz" sloganıyla yola çıkan MASKİ, fatura ödeme, kart dolumu gibi abone işlerini gerçekleştirmek amacıyla MASKİ hizmet binasına gelme imkanı bulunmayanlara özel tahsis edilen araç sayesinde, öncelik sırasına sahip vatandaşların işlemlerini kolaylaştırıyor.

"El ele bütün engelleri aşacağız"

MASKİ'nin özel olarak tasarladığı hizmet aracının anahtar teslimi MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun tarafından yapıldı. MASKİ hizmet binası önünde gerçekleştirilen anahtar teslimine MASKİ Genel Müdür Yardımcılar Şehnaz Başaran ve Mahmut Bilgen katıldı.

Aracın anahtarını Abone İşleri Dairesi Başkanlığı Şube Müdürü Kerem Çetin'e teslim ederek hayırlı olması dileğinde bulunan Coşkun, "MASKİ Genel Müdürlüğü olarak yürüttüğümüz bu hizmetimiz engelleri aşma yolunda önemli bir adım. Yaş ya da ortopedik açıdan dezavantajlara sahip vatandaşlarımızın yaşamın içerisinde daha çok yer almasına katkı sağlayacak olan bu uygulamayı MASKİ bünyesinde yürütüyor olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda ihtiyaç sahibi olan bireylerin günlük hayatlarında karşılaştıkları problemlere bir nebze olsun çözüm getirebildiysek ne mutlu bize. Biz, her daim Manisa halkının yanındayız. El ele bütün engelleri aşacağız. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için elimizden gelen her hizmeti kendilerine sunmaya her zaman hazırız. Yeni yüzüyle hizmete devam edecek olan aracımızın Manisalı vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" diye konuştu.

Yeni mobil hizmet aracı vatandaşın hizmetinde

Yeni mobil hizmet aracı vatandaşın hizmetinde

Yeni mobil hizmet aracı vatandaşın hizmetinde

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber