Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 06 Ekim 2016 - 15:33 Yorum: 0

Yeni Sanayi Sitesi Alaşehir Belediyesi ile hayat buldu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatıyla ilçenin dört bir yanında gece-gündüz demeden hummalı çalışmalar devam ediyor.

Yeni Sanayi Sitesi Alaşehir Belediyesi ile hayat buldu

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın talimatıyla ilçenin dört bir yanında gece-gündüz demeden hummalı çalışmalar devam ediyor. Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı bayındırlık ekiplerince yeni yapılan sanayi sitesinin cadde ve sokaklarına da sıcak asfalt atıldı.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, "Yeni sanayi sitesi diye bilinen küçük sanayi kooperatifinin olduğu ve yağışlı havalarda sıkıntılı anlar yaşanan bölgemizdeki cadde ve sokaklarda bulunan yollarımızı kendi öz kaynaklarımızla yeniledik. Belediyemizin asfalt şantiyesi ekipleri tarafından üretimi gerçekleştirilen asfalt malzemesini belediyemiz araç ve gereçlerinin de katkılarıyla yerleştirdik. Böylelikle yeni sanayimizdeki cadde ve sokaklarımızda daha sağlıklı bir zemine oturdu" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber