Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 13 Mart 2019 - 20:44 Yorum: 0

Yeni Teknoloji Ekran Büyüteci Nedir

Teknoloji harikası olan crazy screen ile telefonunuz artık çok daha keyif verecek. Telefondan izlediğiniz her video için bu ürünü kullanabilirsiniz.

Yeni Teknoloji Ekran Büyüteci Nedir

Yeni Teknoloji Ekran Büyüteci Nedir
Teknoloji harikası olan crazy screen ile telefonunuz artık çok daha keyif verecek. Telefondan izlediğiniz her video için bu ürünü kullanabilirsiniz.
Peki, nasıl bir ürün? Evet, sizin için üretilmiş özel bir ürün olan crazy screen 3d ekran teknolojiyi değerlendirmeniz için büyük bir olanak. Artık pek çok şey telefondan izleniyor. Gün içinde dahi sosyal hesaplarınızdan video izliyorsunuz. Bu eğlenceli dakikaların son derece keyifli geçmesini ister misiniz? İşte, ürün detayları…
Crazy Screen ile Videolar 3D
Sizin telefondan son derece kaliteli şekilde izleyeceğiniz videolar için ürün avantajlı. Ancak bilmeniz gereken 3D kalitesinde olmayan videolar için de son derece keyifli dakikaların yaşanabilecek olduğu. Videonun kaliteli şeklide görüntülenmesi için geliştirilmiş olan bu ürünü telefonunuzda gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
Kaliteli Görüntü;
Gözlük takmadan elde edeceğiniz bu kalite son derece avantajlı telefon kullanımını sağlar. Üstelik son derece kolay şekilde bu aparatın kullanılmasını sağlayabilirsiniz. Aşağıda verilen ölçüler üzerinden üretilmiş olan bu ürünü rahatlıkla kullanabileceksiniz.

 

  • Stant Genişliği: 26 cm
  • Stant Uzunluğu: 19 cm
  • Ekran Boyutu: 12 inç
  • Ekran Yüksekliği: 13 cm
  • Ekran Genişliği: 25.2 cm


Aldığınız aparat bu ölçülerde olacak. Telefonunuz üzerinden aşağı yukarı bir ölçü alarak sizin için ne kadar farklı bir izleme keyfi olacağı konusunda bilgi sahibi olabilirsiniz. Deneyebileceğiniz ürün seçenekleri içinden birini seçerek, istediğiniz şekilde kullanabilirsiniz.
Renk Seçenekleri;
Yukarıda verilmiş olan ölçüler standarttır. Ancak bunun dışında renk seçeneklerinin dışında, direkt olarak siyah ya da beyaz tonu üzerinden bir seçim de yapmanız sağlanıyor. Eğer sizin istediğiniz ürünün rengi belli ise kampanyaları da kaçırmadan sipariş verin.
Almak istediğiniz ürün için fiyat belirlemesi en iyi şekilde yapıldığından, en kolay şekilde ödemenin olacağını göreceksiniz. Nasıl mı? Kampanyalar ile ürünün fiyatının uygun olacağını görmeniz durumunda, direkt olarak sizin için fırsat olacak. İndirimlerin olması ile telefonunuzda kullanarak rahatlıkla video izleyeceğiniz bu ürün için ekonomik ödemeler yapacaksınız. Rahat video izlemek için sunulan en düşük ödemeler sayesinde, rahat şekilde satın alarak 3D’nin tadını çıkarın. Crazy screen sipariş verirken orjinal sitesinden ürünü temin ediniz.
Zaman zaman ürün için belirlemiş olduğumuz indirimler oluyor. Satın aldığınız ürünün sayısı üzerinden ya da direkt olarak zaman dilimi üzerinden belirlemiş olduğumuz kampanyalar olabilir. Kampanyaları değerlendirmeniz durumunda son derece uygun şekilde satın almayı sağlamış olacaksınız. Sadece adres bilgisi ve teslimat ismi sunmanız halinde satın alma tamamlanacaktır. Alacağınız ürün konusunda detayları belirlemeniz durumuda zaman kaybetmeden direkt sipariş verebilirsiniz.
Sizin için en uygun fiyatlar ile sunulmuş olan bu ürünün fırsatını kaçırmayın. İndirimli olan crazy screen satışını yaparak, siz de kullanın. Sadece videolar değil, dizi – film ve maç keyfi de telefon üzerinden sağlanacak. Ekranın büyümesi sağlanacak.

 

Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber