Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Güncel 22 Kasım 2014 - 17:58 Yorum: 0

"Yeni Türkiye'de çözüm sürecini inşallah hayırlısıyla başarılı bir şekilde nihayete erdireceğiz"

AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muş: "Biz etrafımızda olanlara, mazlumlara, mağdurlara asla kayıtsız kalmadık, kalmayacağız"

'Yeni Türkiye'de çözüm sürecini inşallah hayırlısıyla başarılı bir şekilde nihayete erdireceğiz'

ADIYAMAN (AA) -  AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, "Yeni Türkiye'de çözüm sürecini inşallah hayırlısıyla başarılı bir şekilde nihayete erdireceğiz" dedi.

AK Parti Merkez İlçe kongresine katılmak üzere Adıyaman'a gelen Muş, Atatürk Spor Salonu'nda partililere seslendi.

İktidara geldikleri dönemde umutlarını yitirmiş, yarınlarından umutsuz bir Türkiye'yi devraldıklarını savunan Muş, iktidarları döneminde milli geliri üç katına çıkardıklarını ifade etti.

"Biz ihracatı 5 katına çıkardık. Üniversiteler yaptık, savunma sanayinde helikopterler, savaş gemileri yaptık, hava alanları yaptık, yollar yaptık. Limanlar, barajlar yaptık" diyen Muş, Türkiye'de üniversite sayısını ikiye katladıklarını ve bunları yaparken çok badireler atlattıklarını dile getirdi.

Türkiye'de yeni ikinci atılım dönemini başlattıklarını vurgulayan Muş, yeni Türkiye'de ekonomiyi daha da büyüteceklerinin altını çizdi.

Yeni Türkiye'de yapısal reformları hızla hayata geçireceklerini aktaran Muş, şöyle devam etti:

"Yeni Türkiye'de yeni bir anayasayı yapacağız. Yeni Türkiye'de demokrasi, demokratik standartlar çok daha güçlü olacak. Yeni Türkiye'de çözüm sürecini inşallah hayırlısıyla başarılı bir şekilde nihayete erdireceğiz. Yeni Türkiye'de vesayetlerin hepsini şimdiye kadar nasıl ayaklarımızın altına aldıysak, eğer cesaret edip çıkacak varsa onu da ayaklarımızın altına alacağız. Yeni Türkiye'de şimdiye kadar nasıl dik durduysanız, bundan sonra milletçe dik durmaya devam edeceğiz. Yeni Türkiye'de millet seçtiği iktidarıyla inşallah anayasal değişikliği yapacak güç oranıyla bir hükümeti, bir AK Parti iktidarını Türkiye'ye kazandırırız."

Yeni Türkiye, yeni anayasa ve güçlü bir Türkiye inşa etmek için 2015 seçimlerinin çoğunluğunu kazanmaları gerektiğini belirten Muş, partilileri ve seçmenleri yanıltıcı kamuyu yoklamalarına karşı uyardı.

Bir zamanlar kendi dertleriyle, meseleleriyle uğraşan bir Türkiye yerine artık sınırları aşan kaygılar, endişeler taşıyan bir Türkiye var olduğunu ifade eden Muş, şunları kaydetti:

"Birileri sus pus olmuş bir Türkiye istiyor olabilir ama biz böyle bir Türkiye olmayacağız. Biz etrafımızda olanlara, mazlumlara, mağdurlara asla kayıtsız kalmadık, kalmayacağız. Çünkü bizim medeniyet havzamız çok geniş bir alandır. Bu havzada olan gelişmelere biz nasıl kayıtsız kalacağız? Bu yapılanlara sus pus, gözlerimizi kapatır, kulaklarımızı tıkarız ? İlk kıblemize yapılan saldırılara karşı sesini yükselten kim oldu? Orada yapılan barbarlığa, eşkıyalığa karşı tepkisini koyabilen kim oldu ? Türkiye'den başka kimse olmadı. Türkiye içinde AK Parti'den başka kimse yok. Onun için bu iktidar, bu parti sadece Türkiye için değil, tüm bu medeniyet havzasında yaşayan mazlumların, mağdurların da umududur"

Konuşmanın ardından seçimlere tek aday olarak giren Hakan Gürsoy, AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanlığına seçildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber