Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 24 Haziran 2016 - 17:13 Yorum: 0

Yeni Vali, Sivil Araçla 17 İlçeyi Gezdi

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa'ya atanarak geçtiğimiz Cuma günü görevine başlayan ve hafta sonu sivil bir araç ile Manisa'nın 17 ilçesini gezerek 2...

Yeni Vali, Sivil Araçla 17 İlçeyi Gezdi

Son Valiler Kararnamesi ile Manisa'ya atanarak geçtiğimiz Cuma günü görevine başlayan ve hafta sonu sivil bir araç ile Manisa'nın 17 ilçesini gezerek 2 günde yaklaşık bin kilometre yol kat eden Vali Mustafa Hakan Güvençer, Manisa'nın sahip olduğu potansiyelin Manisalıların hak ettikleri ile birleşince yükümlülüğünün ve sorumluluğunun arttığını söyledi.

Göreve başlamasından buyana geçen bir haftalık sürede Manisalılardan gördüğü yoğun ilgiye teşekkür eden Vali Güvençer, "Hoş gelmek güzel bir şey ama hoş bulmak çok daha önemli. İyiliklerle, heyecanla geldim, yeni bir şeyler yapabilmek gayretiyle geldim. Geldiğimde de hüsnü kabul ile kucak açan, iyi niyetime, sevgi çabama çabuk ve kolay karşılık veren harikulade insan kitlesi ile karşılaştım. Böyle de tahmin ediyordum ve hayal kırıklığına uğramadım. Beklediğimin üzerinde bir insan yapısıyla karşılaştım" dedi.

YAKLAŞIK BİN KİLOMETRE YOL YAPTI

Geçtiğimiz hafta sonu sivil bir araç ile Manisa'nın 17 ilçesini gezerek 2 günde yaklaşık bin kilometre yol kat ettiğini ve Manisa'yı daha iyi tanıma imkanı bulduğunu belirten Vali Güvençer, "Coğrafyası, iklimi, sanayisi, toprağının bereketi, pazarlara, limana, demiryoluna, dünya pazarlarına yakınlığı ile Manisa'da daha az bir şeyler yapabilmenin mazereti yok. Bu imkanlar, Manisalıların hak ettikleri ile birleşince bizim yükümlülüğümüzü ve sorumluluğumuzu arttırıyor. Yeter ki doğru imkanlar ile doğru organizasyonları bir araya getirelim. Bunun da adı iyi niyet, doğru gözlemleme ve tespit. Bende bu iyi niyet var, kuşkusuz Manisalılarda da var. Sevgimiz ile birlikte bu iyi niyetlerimizi de birleştirebilirsek, bir amaca yönelebilirsek, el birliği ile bu potansiyeli en doğru şekilde değerlendirebileceğimize inanıyorum" diye konuştu.

ZİYARETÇİLERİNE TEŞEKKÜR ETTİ

Bu arada Vali Güvençer'e hoş geldin ziyaretleri de sürüyor. Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti Manisa Şubesi Başkanı Serkan Eren ve yönetim kurulu üyeleri, Hiraş Medya Grup Başkanı Rıfat Emin Uygur ve Hiraş Radyo Genel Yayın Yönetmeni Hale Taştekin, Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü Nesrin Aras, TARSİM Bölge Müdürü Müjdat Çubukçu, Memur-Sen Manisa İl Temsilciliği Başkanı Mustafa Irgat ve Yönetimi, Türkiye Sulama Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Başkanı Halis Uysal ve Yönetimi, Manisa Araştırma Derneği (MANA-DER) Başkanı Şaban Mertyürek ve yönetim kurulu üyeleri Vali Güvençer'i ziyaret ederek "hayırlı olsun" dileklerini iletti.

Vali Güvençer, ziyaretlerinden dolayı konuklarına teşekkür ederek Manisa ve Manisalılar için el birliğiyle çalışacakları mesajını verdi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber