Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 18 Nisan 2022 - 13:58 Yorum: 0

Yeni yerleşim yerlerinin altyapıları MASKİ’den

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesinde yeni imara açılan bölgede yapılan kanalizasyon hattı döşeme...

Yeni yerleşim yerlerinin altyapıları MASKİ’den

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, Turgutlu ilçesine bağlı Ergenekon Mahallesinde yeni imara açılan bölgede yapılan kanalizasyon hattı döşeme çalışmasını Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ile birlikte inceledi. Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, "Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun mahallemize gerekli yatırımları yapıyor" dedi.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde altyapı yatırımlarına devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı bünyesinde Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesinde yeni imara açılan ve yeni konutların inşa edildiği bölgede kanalizasyon hattı döşeme çalışması gerçekleştirildi. MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik de, çalışma yapılan alanı Mahalle Muhtarı Arif Yaşar ile birlikte inceledi. Çevik'e, Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Necati Abalı, MASKİ İlçe Şefi Hüseyin Yelkenci ve Bakım Onarım Şube Müdürü Necip Kurtarıcı da eşlik etti.

"Yapılan çalışmalardan memnunuz"

Mahalle Muhtarı Arif Yaşar, "Yapılan çalışmalardan memnunuz. Mahallemizde hala yeni yerleşim yerleri ile genişlerken altyapı ihtiyaçları ortaya çıkıyor. Yapılan 5 kilometrelik bir dere temizlik çalışması da var. O çalışmadan da çok memnuniyet duyuyoruz. Cengiz Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun mahallemize gerekli yatırımları yapıyor. Kendisine minnettarız" dedi.

"Vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz"

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Çevik, altyapı ihtiyacı ortaya çıkan her yerde çalışmalarına devam ettiklerini ifade ederek, "Turgutlu en büyük ilçelerimizden biri durumunda bulunuyor. Aynı şekilde Ergenekon Mahallesi de 13 bin nüfusuyla sürekli olarak gelişimini sürdüren bir konumda. Mahallede yeni inşa edilen konutların da sağlıklı bir altyapıya kavuşması için Kanalizasyon Dairesi Başkanlığımız bünyesinde altyapı çalışmamızı tamamladık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşlarımız için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber