Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 08 Ekim 2020 - 19:18 Yorum: 0

Yenice Belediyesi’nden Azerbaycan’a dev pankartlı destek

Azerbaycan'ın Ermenistan'ın Karabağ'daki 30 yıllık işgaline son vermek üzere başlattığı askeri operasyona başta Türkiye olmak üzere tüm Türk Dünyasından...

Yenice Belediyesi’nden  Azerbaycan’a dev pankartlı destek

Azerbaycan'ın Ermenistan'ın Karabağ'daki 30 yıllık işgaline son vermek üzere başlattığı askeri operasyona başta Türkiye olmak üzere tüm Türk Dünyasından destekler devam ediyor.

Karabük'ün Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı'da Belediye binası ve Hükümet Konağı yanında bulunan Atatürk Anıtı'na astığı dev pankart ile Azerbaycan'a destek verdi.

Başkan Çaylı sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak, "Kardeş Ülkemiz Azerbaycan'ın, Ermenistan'ın Karabağ'daki 30 yıllık işgaline son vermek üzere başlattığı operasyona Yenice Belediyesi olarak desteğimizi gösterebilmek için şehrimizin iki noktasına dev pankartlar astık. Biz ve tüm halkımız Azerbaycan'ın haklı davasında destekçisiyiz. Bu mücadeleyi Azerbaycan'ın kazanacağına yürekten inanıyoruz. Karabağ'da kısa zamanda Azerbaycan bayrağı dalgalanacaktır. Biz, Azerbaycan'la sadece dost değil aynı zamanda kardeşiz."dedi.

Yenice Belediyesi’nden Azerbaycan’a dev pankartlı destek

Yenice Belediyesi’nden Azerbaycan’a dev pankartlı destek

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber