Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 26 Mart 2015 - 17:03 Yorum: 0

Yenice Kaymakamı Murat, öğrencilere kitap hediye etti

KARABÜK (AA) - Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, lise öğrencilerine kitap dağıttı.Yenice Çok Programlı Lisesi, Yenice Anadolu Lisesi ve Yortan Lisesi'ndeki törende konuşan Murat, öğrencilere...

Yenice Kaymakamı Murat, öğrencilere kitap hediye etti

KARABÜK (AA) - Yenice Kaymakamı Oğuz Cem Murat, lise öğrencilerine kitap dağıttı.

Yenice Çok Programlı Lisesi, Yenice Anadolu Lisesi ve Yortan Lisesi'ndeki törende konuşan Murat, öğrencilere çok kitap okumalarını tavsiye etti.

Okumanın insanın kişisel gelişimini sağlayan önemli etkenlerden biri olduğunu ifade eden Murat, "Kitap, insanın düşünce yapısını, hayal dünyasını geliştirir, sözcük dağarcığını arttırır, insana bilgi ve birikim kazandırır. Okursanız bilgili güçlü olursunuz, bu güç size ömür boyu fayda sağlar. İleride sizlerde önemli mevkilere gelip güzel işler yapacaksınız" diye konuştu.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber