Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 23 Kasım 2016 - 11:26 Yorum: 0

Yeniden açılan "Adana Kadın Girişimciler Derneği" kapatıldı sanılmış

Adana Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Birsen Uçar, bazı basın kuruluşlarında derneklerinin Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkartılan Kanun...

Yeniden açılan 'Adana Kadın Girişimciler Derneği' kapatıldı sanılmış

Adana Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Birsen Uçar, bazı basın kuruluşlarında derneklerinin Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkartılan Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile kapatıldığının iddia edildiğini ancak derneklerinin isim hatasından dolayı kapatılmışken, yeniden açıldığını ve bu iddianın yanlış anlaşılmadan kaynaklandığını söyledi.

Uçar, bazı basın kuruluşlarında Adana Kadın Girişimciler Derneği'nin KHK ile kapatıldığına yönelik haberlerin yer aldığını hatırlatarak bu iddiaları yalanladı. Basın kuruluşlarının dün yayınladığı listede derneklerinin yer aldığını görünce şoka uğradığını anlatan Uçar, derneklerinin aslında dün Resmi Gazetede "Açılan dernekler" listesinde yayınlandığını ifade etti. İsim hatası nedeniyle 23 Temmuz 2016'da kapatılan derneklerinin 677 sayılı KHK ile dün yeniden açıldığını vurgulayan Uçar, "Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile ilgili hiçbir alakamızın bulunmadığı İçişleri Bakanlığı tarafından saptanmıştır" diye konuştu.

Yeniden açılan "Adana Kadın Girişimciler Derneği" kapatıldı sanılmış

Yeniden açılan "Adana Kadın Girişimciler Derneği" kapatıldı sanılmış

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber