Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 05 Ekim 2022 - 15:38 Yorum: 0

Yeniden ÇTB Başkanı seçilen Yılmaz tebrikleri kabul etti

Samsun Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Mehmet...

Yeniden ÇTB Başkanı seçilen Yılmaz tebrikleri kabul etti

Samsun Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Sarıoğlu ve Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Mehmet Köse, 4. döneminde yeniden başkan seçilen Çarşamba Ticaret Borsası (ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Samsun Çarşambalılar Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Sarıoğlu, Vakfın Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Aycan, Diş Hekimi Neslihan Kaya Aydoğdu, Çarşamba Gürcü Kültür Derneği Başkan Yardımcısı Mali Müşavir Mehmet Köse ile iş insanı İbrahim Sandıkçı, ÇTB Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz'a ayrı ayrı tebrik ziyaretinde bulundu. Çarşamba'ya dair gündem konularının da görüşüldüğü ziyarete ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren iştirak etti.

Başkan Yılmaz, Sadettin Sarıoğlu ve heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek tebriklerini kabul etti. Mehmet Köse ile iş adamı İbrahim Sandıkçı da borsa organ seçimleri sonrası güven tazeleyen Başkan Yılmaz'ı tebrik ederek yeni dönem için başarılar diledi.

Çarşamba'nın ekonomisi ve gelişmeye devam eden ticari hayatının da konu alındığı tebrik ziyaretinde, ÇTB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Servet Zeren, Yönetim Kurulu Üyesi Erol Akça ve Meclis Üyesi Mehmet Arslan hazır bulundu. Başkan Yılmaz Köse ve Sandıkçı'nın tebriklerini kabul ederek nazik ziyaretleri için teşekkür etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber