Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
23 Nisan
Yerel 13 Mart 2015 - 15:38 Yorum: 0

Yenifakılı'da Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu

YOZGAT (AA) - Yenifakılı Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü tarafından açılan Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu tamamlandı.Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen sertifika törenine, İlçe Mili...

Yenifakılı'da Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu

YOZGAT (AA) - Yenifakılı Halk Eğitimi Merkez Müdürlüğü tarafından açılan Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu tamamlandı.

Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen sertifika törenine, İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Çete, Sağlık Grup Başkanı Ramazan Önel, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Dağlı, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Tülek ve sertifika almaya hak kazanan kursiyerler katıldı.

İlçe Mili Eğitim Müdürü Adem Çete, burada yaptığı konuşmada, meslek edindirme kurslarının önemine işaret ederek, bu kursları başarıyla bitirenlerin istihdam imkanı bulacağını söyledi.

 Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursunun 384 saat sürdüğünü belirten Çete, "İstihdama yönelik ve meslek edindirici kurslara önem veriyoruz. Bu anlamada Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğümüz tarafından Hasta ve Yaşlı Refakatçisi Kursu açtık. Bu alanda yetişmiş elemana büyük ihtiyaç duyulmaktaydı. Kursumuza katılarak sertifika almaya hak kazanan arkadaşları kutluyorum" dedi.

Konuşmaların ardından sertifika almaya hak kazanan 11 kursiyere sertifikası verildi.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber