Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 15 Ağustos 2016 - 17:18 Yorum: 0

Yenigün Gazetesi’nden Başkan Sekmen’e “demokrasi” teşekkürü

Yenigün Gazetesi, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile ilgili manşete taşıdığı özel sayfasını Erzurum Büyükşehir...

Yenigün Gazetesi’nden Başkan Sekmen’e “demokrasi” teşekkürü

Yenigün Gazetesi, İstanbul Yenikapı'da düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi" ile ilgili manşete taşıdığı özel sayfasını Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen'e hediye etti.

15 Temmuz'daki hain darbe girişimi sonrası Erzurum'daki vatan nöbetlerini manşetlerine taşıyarak milli coşkuyu doruğa ulaştıran Yenigün Gazetesi'nin Yazı İşleri Müdürü Musa Çakır, Genel Yayın Yönetmeni Samet Özünal ve Erzurum Genç İş Adamları Meclisi Başkanı Kağan Alparslan Çakır, Başkan Sekmen ile görüştü.

Gazeteci-Yazar Çakır, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede, "Aziz milletimizin ortaya koyduğu milli duruş, tarihe altın harflerle yazıldı. Bu süreçte vatan nöbetlerinde ortaya konan milli refleksin her anında yer alan ve lojistik destekle Erzurum'a bir bayram havası yaşatan Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İstedik ki bu özel sayıyı Başkanımıza takdim edip demokrasi destanını taçlandıran ay yıldızlı bayrağımızı kendisine hediye edelim. Şu bir gerçektir ki milli ruha yön veren Dadaşlar diyarı Erzurum; vatan, vatan da "Erzurum" demektir. Aziz milletimizin ilham kaynağı olan Dadaşlara şükran ve minnet borçluyuz" dedi.

Başkan Sekmen de, Çakır ve beraberindekilere söz konusu hediyeden ötürü teşekkür etti.

Yenigün Gazetesi’nden Başkan Sekmen’e “demokrasi” teşekkürü

Yenigün Gazetesi’nden Başkan Sekmen’e “demokrasi” teşekkürü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber