Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 15 Ağustos 2016 - 16:13 Yorum: 0

Yenigün Gazetesi’nden ETSO Başkanı Yücelik’e demokrasi teşekkürü

Erzurum'da günlük yayın yapan Yenigün gazetesi, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini "Demokrasi Bayramı"na dönüştüren milli direnişi ve 7 Ağustos tarihinde...

Yenigün Gazetesi’nden ETSO Başkanı Yücelik’e demokrasi teşekkürü

Erzurum'da günlük yayın yapan Yenigün gazetesi, 15 Temmuz'daki hain darbe girişimini "Demokrasi Bayramı"na dönüştüren milli direnişi ve 7 Ağustos tarihinde yapılan Yenikapı mitingini konu alan özel birinci sayfasını Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e hediye etti.

15 Temmuz darbe girişiminden sonra çok önemli bir birlik ve beraberlik sınavı veren Erzurum'daki sivil kitle örgütlerinin bu başarısı karşılıksız kalmadı. Her gün düzenlenen demokrasi nöbetleri ve mitinglerde yerini alan Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası, Erzurum'da günlük olarak yayınlanan Yenigün gazetesi tarafından ödüllendirildi. Yenigün gazetesi tarafından 8 Ağustos tarihinde yayınlanan özel birinci sayfa, Yenigün gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Samet Özünal, Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, yazar Kağan Alparslan Çakır tarafından Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik'e hediye edildi.

Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mehmet Musa Çakır, "Millet olarak büyük bir belayı bertaraf ettik. Aziz milletimizin birlikte ortaya koyduğu milli duruş, tarihe altın harflerle yazıldı.

Yenigün gazetesi olarak Yenikapı'da gerçekleştirilen Demokrasi ve Şehitler Mitingi'ni birinci sayfaya "Birlikte Türkiye'yiz" başlığıyla taşıdık. Bu tarih, milli iradenin ne kadar büyük bir güç anlamına geldiğini izah ve ifade etmek bakımından çok önemli. Zira, milletimiz her türlü farklılık ve görüş ayrılığını bir kenara bırakarak ortak müştereklerde nasıl buluştuğunu tüm dünyaya gösterdi. Bu süreçte sivil kitle örgütleri büyük bir dayanışma örneği sergiledi. Ticaret ve Sanayi Odası da bunların başında geliyor. Bizlerde bu başarıyı taçlandırmak istedik" dedi.

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise, "Dost, düşman Türk'ün ne kadar devletini, bayrağını, vatanını sevdiğini gördü. Bizler bu ülkenin, bu milletin evlatları olarak ne kadar şükretsek azdır. Ne kadar zengin olursanız olun, ne kadar malınız olursa olsun, vatanınız toprağınız yoksa, fakirsiniz demektir. Biz bunu Suriyeli vatandaşları görünce daha iyi anladık. Vatanımıza ve devletimize elbette son nefesimize kadar sahip çıkacağız. Yenigün gazetesini kutluyorum. Çok önemli bir görevi yerine getirmişler. Bu özel sayfa başarılı yayıncılık hayatlarına büyük bir madalya oldu" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber