Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 24 Haziran 2019 - 12:48 Yorum: 0

Yenigün Mahallesi’e bin 800 metrekarelik park

Muratpaşa Belediyesi, 23 bin 167'lik nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallerinden Yenigün'de yeni bir park çalışmasında sona geldi.

Yenigün Mahallesi’e bin 800 metrekarelik park

Muratpaşa Belediyesi, 23 bin 167'lik nüfusuyla ilçenin en kalabalık mahallerinden Yenigün'de yeni bir park çalışmasında sona geldi. 1042 ve 1039 sokakları kesişiminde bulunan park alanı bin 800 metrekare genişliğe sahip.

Muratpaşa Belediyesi, ilçenin en kalabalık mahallerinden Yenigün Mahallesi'nde 21'inci park çalışmasının sonuna geldi. 1042 ve 1039 sokakları kesişiminde bulunan bin 800 metrekare genişliğindeki yeni park alanının tamamlanmasıyla birlikte mahallede park alanlarının genişliği 60 bin 734 metrekareye ulaşacak. Geçmiş yıllarda gecekondu işgali altında bulunan alanda Muratpaşa Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri bordür taşı döşenmesine devam ederken park tamamlandığında alanda çocuk oyun grubu ve dinlenme noktaları bulunacak.

Yenigün Mahallesi’e bin 800 metrekarelik park

Yenigün Mahallesi’e bin 800 metrekarelik park

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber