Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 09 Mart 2021 - 10:53 Yorum: 0

Yenilenen yolları ile Kartal’da ulaşımda konfor dönemi

Kartal Belediyesi daha yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla araç ve yaya ulaşımını olumsuz etkileyen yollarda asfalt çalışmalarına devam ediyor.

Yenilenen yolları ile Kartal’da ulaşımda konfor dönemi

Kartal Belediyesi daha yaşanabilir bir kent oluşturmak amacıyla araç ve yaya ulaşımını olumsuz etkileyen yollarda asfalt çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında, ilçenin en büyük caddelerinden biri olan Halit Paşa Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Kartal Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmalarıyla, ilçe genelinde araç ve yaya kullanımının konforu artırılarak, vatandaşların ulaşımını rahatlatmak hedefleniyor. Çalışmalar kapsamında, Komşu İletişim Merkezi'ne gelen talepler doğrultusunda, ilçenin en büyük caddelerinden biri olan Atalar Mahallesi Halit Paşa Caddesi'nde asfalt yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

"Yenilenen Yollar Kaza Riskini Azaltıyor"

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, asfalt yenileme çalışmalarıyla Kartal'ın daha modern bir yapıya kavuştuğunu kaydederek; "Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz salgın dönemini fırsat bilerek, ilçe genelindeki çalışmalarına yoğun bir çalışma programı ile devam ediyor. Özellikle son bir senede, komşularımızın ulaşım konforunu artırabilmek için ilçe genelinde gece gündüz demeden asfalt çalışmalarımıza devam ettik. Çalışmalar sayesinde, komşularımızın yenilenen yollarda kaza riskini azaltıyoruz. Özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber